Вирус в RAM-та?

alirius

Registered
Nod32-то ми намира вирус в "Operating Memory" Win32/Agent.ODG
и неможе да го изтрие..
Някой да има на идея как да го премахна?
благодаря предварително.

Стига с тоя нод бе хора незнам какво го хвалят. Изтегли си Symantec Antivirus - тя делва всичко от 4 год съм с нея и не ми е пострадал компа от вирус нито веднъж. Иначе ако не искаш пробвай да сканираш компютъра с антивирусната ти програма.

Честно казано съм пробвал много антивирусни и доста от тях не стават за нищо AVG-то беше добра но до 7.5 версията от там нагоре я скапаха.
Nod32 3.0 ми харесва реалтима си е 6 и сега 4-тата версия е още по добра за разлика от 2.х , но се отплеснах, само този вирус неможе да изтрие защото го засича в рамта четох за други вируси в рамта ма те си имат спец програми за чистене на сепцифичния вирус.

Пробвай с друга антивирусна ... ако не пробвай преинстлал нещо нз

В рамта??? :shock: :shock:

РАМ паметта е енергозависима. Демек ако няма ток всичко в нея се трие. Ако наистина е само в оперативната памет, тогава едно изключване от контакта ще го изтрие. Ама не вярвам да е само в оперативната памет. Предполагам, че се включва с windowsа.

Аз ако бях на твое място щях да го сканирам с линукса ама ти предполагам, че нямаш такива екстри.

Инсталирай си Dr. Web - Cure it.. Антивирусната e безплатна(легална) portable версия, така че няма да имаш нужда от изтриване на NOD-а. Линк към страницата за сваляне - http://www.freedrweb.com/cureit/

Инсалирай си Panda Antivirus 2008. 100% гаранция ти давам, че ще ти реши проблема. Като я инсталнеш я ъпдейтни и сканирай цялото пс. После ако искаш я махни и си сложи нещо по леко :)

Back
Горе