J jkl Registered 23 Април 2011 #1 Здравейте! Имам форум phpbb3 и когато някой даде линк, искам да се отваря в отделен прозорец. Как да стане това ?
Здравейте! Имам форум phpbb3 и когато някой даде линк, искам да се отваря в отделен прозорец. Как да стане това ?
J jkl Registered 23 Април 2011 #3 Благодаря ти помогна ми! За тези които също се интересуват ето какво да правят ако ги мързи да си превеждат: Влезте във вашия форум /forum/includes и отворете този файл с някой текстов редактор functions_content.php Намерете този код: Код: $html = "$whitespace<a$class href=\"$url\">$text</a>$append"; И го заместете с този: Код: $html = "$whitespace<a$class href=\"$url\" onclick=\"window.open(this.href);return false;\">$text</a>$append";
Благодаря ти помогна ми! За тези които също се интересуват ето какво да правят ако ги мързи да си превеждат: Влезте във вашия форум /forum/includes и отворете този файл с някой текстов редактор functions_content.php Намерете този код: Код: $html = "$whitespace<a$class href=\"$url\">$text</a>$append"; И го заместете с този: Код: $html = "$whitespace<a$class href=\"$url\" onclick=\"window.open(this.href);return false;\">$text</a>$append";