Внимание! Много важен мод в сайта!

Статус
Not open for further replies.
Админ защо не направиш като някой си е сложил банер освен да се появява в уроците да се появява и тук http://web-tourist.net/login/vip/priateli.php

staf каза:
Админ защо не направиш като някой си е сложил банер освен да се появява в уроците да се появява и тук http://web-tourist.net/login/vip/priateli.php

И като станат 1000 какво правим?
Там се иска и някакъв обратен линк.

Може друга страница да направя.

admin каза:
staf каза:

И акто станат 1000 какво правиме?
Ще стане като онзи човек дето продавал пиксели върху страницата си за реклама.
Ами ще сложиш едно ограничени потребители над 300 мнение нещо от този род.Преди нали викаше че всеки който желае може да му се добави банера там но трябвало да има нужните мнения за това.

Имам един въпрос: Възможно ли е банера да е на флаш? Защото някой може да иска да рекламира няколко сайта едновременно. Атака линка ще е само към един сайт.

Melanholly каза:
Имам един въпрос: Възможно ли е банера да е на флаш? Защото някой може да иска да рекламира няколко сайта едновременно. Атака линка ще е само към един сайт.

Не. Флаш не може.
Поне не на този етап.
Може да се рекламира само един сайт но потребителя може да си сменя банерите и URL когато си пожелае.

Искам да кажа, че банера (линка) е чист.
За разлика от форума там линковете не се "изрязват" .
Във форума, уроците, профила и въобще навсякъде в сайта всички външни линкове се "изрязват" и google не ги взима под внимание и не ги проследява.

Точно този банер обаче е чист и това си е добра реклама.
google бота посещава web-tourist.net по 7000 пъти на ден и няма начин да не проследи линка(банера), който е в уроците.
Практически дори сайта да ви е от вчера той ще бъде посетен от google бота
веднага щом сложите банера.

Такова, искам да предложа идеиика.

Няма ли да е още по-добре, ако банера присъства при профила на дадения потребител :).

LiRiX каза:

Няма ли да е още по-добре, ако банера присъства при профила на дадения потребител :).

Може да се направи.

LiRiX каза:

Готов си.

@admin супер :?: .

Само дето няма какво да рекламирам :lol: .

// мисля да си направя лична страница със снимки и на банера да напиша "Кой ли се крие под ника LiRiX? Клик" :P

@mitko876 за да сложеш банер трябва да имаш написани уроци. В противен случай банера ще се вижда само в профила ти.

AleksofT каза:
Защо не ми се появява банера и подписа в форума?
Подписите са временно спрени а за да ти се появява банера трябва да напишеш урок

mizarck каза:
Подписите са временно спрени а за да ти се появява банера трябва да напишеш урок
И като имаш урок и някой(ти) го разглежда отляво ще стои твоето банерче.

Това е яка идея ... вече го направих и работи чудесно :?:
остава само да намеря и повечко време да пусна и някой урок.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе