Връщане на админ правата ?

LevSkarCh3

Registered
Има ли начин да си върна правата от базата данни или от където и да било ... щото 2 момчета във форума ми (не знам как) са станали админи и аз сега не съм админ .... :|

Еми в базата данни има сигорно users или подобно поглени там и можеш да ги делнеш :twisted:

хех ... ама аз искам да си върна на мойто потр име - правата ... а след това тях ще ги банна ... пък и ми трябва по-добро обяснение (къде да вляза и т.н.) ?? ... плс хелп :(

Влизаш в phpmyadmin и в базата дани на форума има phpbb_users кликаш на него после за да си дадеш админски права кликаш на прелистване намира се горе в дясно до менюто намираш си твоито име по принцип трябва да е фторото защото първото са анонимните юзери кликаш на молива ( това е едид бутона ) и сваляш на доло и гледаш за user_level правиш го на 1 и кликаш испълнение и си готов вече си админ . Успех

във SQL на user_password пише ето това:
Код:
ed75006f241321c0dc959bc8997d9593
.... може ли да се разкодира ? :lol:

Не може да се разкодира но може да се смени. Значи правиш един файл в който хешираш да речем думата "парола" и после хеша го слагаш на мястото на тази парола и готово. Паролата на този потребител е парола :)

то по тази логика с хеширането щом може "парола" да се направи хеш значи може и обратното ...

LevSkarCh3 каза:
във SQL на user_password пише ето това:
Код:
ed75006f241321c0dc959bc8997d9593
.... може ли да се разкодира ? :lol:

http://www.milw0rm.com/cracker/insert.php

20 пъти я разгледах тая таблица ама нищо не разбирам ... niki966 даде много добро упътване, но сега ми трябва за махане на бан

Аз се пробвах първо да сложа бан че да вида как е в пхпмуадмина ама явно има грешка още при задаването на бан ето какво пише

Couldn't insert ban_ip info into database

DEBUG MODE

SQL Error : 1364 Field 'ban_userid' doesn't have a default value

INSERT INTO phpbb_banlist (ban_ip) VALUES ('0a190366')

Line : 228
File : admin_user_ban.php

ша са мъча да го оправам пък ако някои знае как да го оправа да помага .

Back
Горе