Връщане на админ правата ?

Значи може влизаш в пхпмуадмина от там в дата базата на форума и кликаш на
phpbb_users от там прелистване намираш юзера които има бан кликаш молива и там намираш user_active Зада няма бан трябва да е на 1 .

все пак мерси, но на мен пак казам ми трябва за бан по ИП ... а това в този случей не ми върши работа ... въпреки че е полезно да го знам :(

Збначи оправих грешката за банване на ип дето показах по горе значи
влизаш в пхпмуадмин и от там на дата базата на форума и после кликаш на

phpbb_banlist

След това натсикаш молива на ban_ip и намираш полето където пише
По подразбиране слагаш 0 и натискаш Записване

после с ban_userid кликаш на молива и там слагаш на По подразбиране 0 и натискаш записване .

За да банеш ИП влизаш в администраторския панел от форума от там наи доло пише

Потребители и намираш Бан контрол И там ти пише бан по ип адрес или домаин пишеш ипто на юзера дето искаш да банеш и даваш прати .

А за да махнеш даден бан даваш на Unban по IP адрес или домейн Маркираш ипто на което искаш да махнеш бана такаче да е оцветено в синио и даваш прати .

Това е. Успех :?:

мерси все пак ... иначе не ми помогна ... някакъв хакер ми е слажил бан във моя форум ... обаче това което каза - не помогна

Влизаш в phpMyAdmin и отваряш db-то на форума. После отваряш таблицата phpbb_banlist и намираш бан-а с твойто ID. Изтриваш го и си готов...

не съм чел темата ама кой ти е сложил бан може ли такива идоти да има :roll: да му дадеш права и той да ти се качи на главата :shock:

а как да разбера кое е мойто ID ? И в коя графа го пише ?

П.П. djvato - някакъв в форума ми се беше регнал ... и не знам как - беше станал админ ... и от там идват проблемите... :?

Еми ако ти си инсталирал форума, т.е. ти си първия регистриран човек, би трябвало ID-то ти да е 2. 2, защото като го инсталираш се създава и Anonymous user, който е с ID 1.
Как може да провериш кое ID ти е user-а?
Лог-ваш се в форума. Долу в статистиките на 'Регистрирани потребители:...' цъкаш на твоя user и доли в полето на browser-а, показва къде води линка. Ето ти примерен линк:
http://domain.com/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=2
u=2 => накрато u-user, а 2 е ID-то на user-a. Дано си ме разбрал, успех!

Back
Горе