Въпроси относно php melody

qnkov

Registered
Здравейте. Имам няколко въпросчета относно тази система. Имам PHP.Melody.v1.6.6.[x-MoBiLe].Nulled ето тази от интернета... Работата е там сега... Как да сменя цвета на сайта? Защото той сега е доста светал и ми бърка в очите... да си го направя по тъмен и т.н? От къде трябва да го ръчна? 2-ро... Като вкл българския език, някой работи са ми все още на английски. Когато ги променя от bulgarina.php , веднага ми бие грешка на видеотата и т.н.... Да не би да е защото е ограничена версията ми? Понеже не е платена?

Да, аз го намерих и сам. Мерси все пак за отговора. Попринцип само 1 нещо ме мъчи и не знам как да го оправя? Аз писах за това... Как да променя в bulgarian.php нещо, без да ми бие грешка на сайта после? Променя примерно lang_members = Потребители (потребители го променя примерно на Админ", и веднага ми бие грешка на сайта, на видеотата и т.н.... к'вот и да променя от bulgarian.php , веднага с грешка? Къде трябва да ръчна другаде също, за да не става така?

Искам да попитам на това чудо как да поставим бгтоп, то въобще не иска да го открие, какво ли не пробвах не става !

Back
Горе