Въпросче за система.

brad4eda

Registered
Здравейте на всички:)

Искам да вградя в сайта си система от рода на тези за различни уреди и устройства. Системата да може да слага изображения на уреда, да мога да оформям и добавям полета с основните термини за всеки тип уреди в който по късно да дописвам за всеки уред каква е съответната му характеристика ( било то цена; резолюция екран е такива неща)
Нещо от сорта на системите в сайтовете за GSM-и където се виждат характеристиките им и се сравняват с два или 3 други gsm-а ако искаш.

Моя сайт е с 3D насоченост и ще имам категории като: TV, Cameras, DVD и др. Като в всяка категория да мога да си оформя основните полета за различните технически показатели.

Просто незнам как се казват тези системи и за това го обяснявам по този малко смахнат начин :D

Как се казват тези системи конкретно, за да си издиря. Някоя по лесна и интуитивна ( като CUTENEWS която ползвам за новините) за оформяне, работа с нея, допълване.

Drupal i Jomla дали биха ми свършили работа или има готови системи предназначени само за тази цел която питам?

Мерси за отговора ;)
Аз за това искам да попитам понеже нямам хич свободно време за да тръгна да изучавам езици и системи за да се насоча сам.
Работя поцял ден и имам време само сле 23-03h вечерта да се занимавам с сайта въпреки умората. Ако можех и през деня да поработвам по сайта, еххх.. :(

За това се надявам някой с опит да ме насочи на каде да тръгна.
Просто ми трябва да си изградя нещо от сорта на системите с gsm саитовете където се описват характеристиките на всеки gsm. А аз да си го оформя за мойте нужди с TV, dvd, camera и т.н.

Дали няма да е по-практично да изградч темплети за всички потразделения с готовите съответи таблици за допълване.
Примерно да има темплейт за:
TVs
DVDs/Blue rays
Cameras
....
....

Като за всеки нов уред да взимам готовия темплет и да го допълвам със съответните характеристики за него.
Няма ли така да се натрупат много файлове на сървара за самия сайт?? Да земе да бави зареждането на сайта или някакви други проблеми.

Какво бихте мипреопръчали, да опитам с темплейти или да търся и ползвам някаква система, и каква система, малко помощ :roll:

:o Айде де момчета насочете ме поне малко как да го направя, имате опит в тези неща.

Back
Горе