Въпрос За Рекламите

DeX7eR

Registered
Здравейте значи искам да направя рекламите от гоогле или от друг сайт например като цъкна на логин или на нещо друго по сайта се едно съм цъкнъл върху реклама и да ми зарежда реклмата.. Гледам има много сайтове с такива начини на печелене на повече пари за това ако може да направите такова нещо ще е полезно на много хора.

Ето примерен JS код от google.
[js]<script type="text/javascript">
</script>
<script type="text/javascript"
src="xxxxxxxxxxxxxxx">
</script>[/js]

DeX7eR каза:
Здравейте значи искам да направя рекламите от гоогле или от друг сайт например като цъкна на логин или на нещо друго по сайта се едно съм цъкнъл върху реклама и да ми зарежда реклмата.. Гледам има много сайтове с такива начини на печелене на повече пари за това ако може да направите такова нещо ще е полезно на много хора.

</script>
src="xxxxxxxxxxxxxxx">
</script>[/js]
Това става с javascript и се задава при зареждане на страницата и при първия клик да отвори рекламата.

HerpaMoTeH каза:
DeX7eR каза:

</script>
src="xxxxxxxxxxxxxxx">
</script>[/js]
Това става с javascript и се задава при зареждане на страницата и при първия клик да отвори рекламата.

А може ли да ми дадеш такъв javascript?

Предварително се извинявам на модераторите и на администратора.

По темата:
Първо - сбъркал си раздела, в който да питаш.
Второ - това, което искаш е вид измама и доколкото знам е против правилата на форума.

Не знаех за каде е темата PHP JAVASCRIPT HTML за това писах тука администраторите да сменят темата кадето трябва.

Тва второто не можах да разбера за какво е.. Това ще го използвам на моя сайт няма да има нещо общо с web-tourist.net тях няма кво да ги мамя те нямат сайт за реклами.. Да не ми да е забранено да искам такова нещо и аз да не знам? Това няма нищо общо с цел да навредя на някого..

И от гугъл ще те баннат като усетят,те забравянат подобни трикове.Тъй,че по-добре не рискувай защото всичко спечелено ще ти отиде на кино :)

Hous каза:
И от гугъл ще те баннат като усетят,те забравянат подобни трикове.Тъй,че по-добре не рискувай защото всичко спечелено ще ти отиде на кино :)

Но ако не усетят? Един приятел казваше докато не те хванат си в играта :)) Без да рискуваш не печелиш всеки един проект е риск.. всичко което правиш е риск даже като ядеш рискуваш да не бъдеш натровен...
За това някой ако има този скрипт или да знае от каде мога да го намеря да ми го даде :))

DeX7eR каза:
Hous каза:

Но ако не усетят? Един приятел казваше докато не те хванат си в играта :)) Без да рискуваш не печелиш всеки един проект е риск.. всичко което правиш е риск даже като ядеш рискуваш да не бъдеш натровен...
За това някой ако има този скрипт или да знае от каде мога да го намеря да ми го даде :))
повярвай ми ще те усетят добре може да вземеш първия втория месец пари
даже не съм сигурен дали и ще стигнеш до първия месец де ама по добре с гугъл честно да действаш

DeX7eR каза:
Hous каза:

До преди нова година бях с AdSense и със сметка 50 евро направих глупоста да кликна на рекламата с едно устроийтво от 2 IP та.

да са минали 5 минути и ми пратиха това :D

Сметката е Прекратена
Понастоящем Вашият AdSense профил, асоцииран с тези данни за вход, е дезактивиран. Препоръчваме Ви да проверите електронните си пощенски кутии за изпратени от нас съобщения относно статуса на профила Ви. Понякога е възможно тези съобщения да бъдат филтрирани като нежелана поща, затова Ви препоръчваме да прегледате всички папки в пощенските си кутии.
Ако профилът Ви е закрит поради генериране на невалидни кликвания, моля посетете нашата страница Често задавани въпроси за закрити профили, където можете да намерите допълнителна информация.

Ти си прецени дали ще те хванат :D

Back
Горе