G Guest Registered 18 Юни 2007 #1 Здравейте!Искам да изтрия един файл и да го заменя с друг със същото име,обаче ми дава че не може да се изтрие,защото файла се чете само.Предложения!?
Здравейте!Искам да изтрия един файл и да го заменя с друг със същото име,обаче ми дава че не може да се изтрие,защото файла се чете само.Предложения!?
P Pussycat Registered 18 Юни 2007 #2 Guest каза: Здравейте!Искам да изтрия един файл и да го заменя с друг със същото име,обаче ми дава че не може да се изтрие,защото файла се чете само.Предложения!? Увеличете... Преименувай стария и сложи новия. :?: (след това изтрий стария.. това го правя, като не ми стане като махна read only-то) или дай пропъртис и му махни READ ONLY и го замести тогава.. Или ако си на линукс сложи му CHMOD 777 и чак тогава
Guest каза: Здравейте!Искам да изтрия един файл и да го заменя с друг със същото име,обаче ми дава че не може да се изтрие,защото файла се чете само.Предложения!? Увеличете... Преименувай стария и сложи новия. :?: (след това изтрий стария.. това го правя, като не ми стане като махна read only-то) или дай пропъртис и му махни READ ONLY и го замести тогава.. Или ако си на линукс сложи му CHMOD 777 и чак тогава