Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Не е от това admin мисля, че знам от каде е проблема. Мой приятел също се регистрира тука, но като даде форум или профил го връжа в индекса. Не е баннат, защото се пак нова регистрация. Та проблема е в тези 50 мнения. Иска 50 мнения, за да може потребителят да влезе в форума когато е в профила си.admin каза:Ми не виждам да е баннат.
Профила му е активен.
Да си поиска нова парола и да си влезе в акаунта.
От една страна е добра идея, но от друга голяма грешка :/admin каза:Няма какво да го разглеждам кода.
Няма такова нещо като "50 мнения за да влиза".
Всички нови акаунти от динамични мрежи не им се разрешава да пишат във форума. БТК и тн.
Не кода е развален, а е дописан. Бан са перманентно всички мрежи които раздават ИП всеки път, когато се логнеш.
Само на новите акаунти. Старите си влизат от където искат.
Съжалявам но проблемните потребители са точно от тези мрежи на БТК.
От 500 проблемни усери 450 са от БТК.
Искам спокойствие и здрава храна.
Видя ли потребител, който се прави на интересен има повече от 2 подобни ИП-та в профила директно му режа мрежата.
това обаче не пречи на старите потребители от тази мрежа.
Това е.
Мисля, че admin обясни достатъчно добре, че се спира достъпа само на нови потребители. Новият потребител няма как да е помогнал...Ev0luti0N каза:От една страна е добра идея, но от друга голяма грешка :/admin каза:Няма какво да го разглеждам кода.
Няма такова нещо като "50 мнения за да влиза".
Всички нови акаунти от динамични мрежи не им се разрешава да пишат във форума. БТК и тн.
Не кода е развален, а е дописан. Бан са перманентно всички мрежи които раздават ИП всеки път, когато се логнеш.
Само на новите акаунти. Старите си влизат от където искат.
Съжалявам но проблемните потребители са точно от тези мрежи на БТК.
От 500 проблемни усери 450 са от БТК.
Искам спокойствие и здрава храна.
Видя ли потребител, който се прави на интересен има повече от 2 подобни ИП-та в профила директно му режа мрежата.
това обаче не пречи на старите потребители от тази мрежа.
Това е.
Има потребителите който не пречат и помагат тука, но им се спира достъпа.
Няма ли някакъв начин да се измисли нещо друго за опрделени потребители?
kriss каза:аа имам въпрос: Стари/неактивни потребители трият ли се ако не е "Заключен акаунта" :idea:
пп: колко се радвам че като съм се регистрирал още не са били блокирани бтк-тата![]()
![]()