Eх, че сте ми ламенца. Да почнем от историята. Някой да е чувал за компанията от близкото минало Macromedia? А да е чувал, че вече е купена от Adobe?
Някой въобще да е чувал за DreamWeaver или за Fireworks (вече май е модерна тъпнята CS3, та предполагам, че има и Fireworks CS3 боза) или за GoLive.
Както и да е. Да не се отклоняваме от интригата

. Macromedia от доста отдавна имаха навика всички функции независимо за какво в програмите им да започват с "MM_". Ако някой беше работил с тези програми щеше да го забележи със сигурност в сорса на гореспоменатите "сайтове". В кавички са защото всичко накрадено като дизайн не струва 5 пари. Поне такова е моето мнение. Както не струват и Dreamweaver и Fireworks. За GoLive не мога да съм толкова краен, но виж за PHP готовите тимплейти и CMS-и ... от това ми се драйфа. Що читави дизайнери потулиха и посрамиха не е истина. Но за това може да ви поговори повече мистър Джефри Зелдман.
Аз съм само ценител и нека моите думи не ги вземете на сериозно за да превърнем темата в тотален офтопик.
Ще отбележа още едно нещо. Adobe имат много силно лоби в България. Бях им на една конференция и дори ми подариха фланелка "Photoshop CS". Дадох я на комшията да ходи с нея на работа. Но... С това, което знам, ако авторите на тези 2 сайта нямат лиценз за работа с Fireworks или GoLive(защото това със сигурност е код от едната от двете програми, както и графиките) след няколко месеца могат да бъдат помолени да закрият сайтовете за да не бъдат подведени под отговорност. Поне такъв закон се подготвя.
Отговора на дилемата: Според мен това е Fireworks, макар и да не съм сигурен.