Въпрос за file_get_contents

rosen92

Registered
Когато отваряме линк (пр. http://web-tourist.net ) със file_get_contents, всичко което се отваря къде се записва? В смисъл, с browser-а като го отваряме, нали картинките и друга информация като Cookies се записват за по-бързо отваряне, а при file_get_contents къде се записват? питам, защото ме интерисува когато използвам тази функция, дали има начин ако се записват някъде, те да се изтриват след затварянето и, за да не се използва излишно място.. не съм запознат как стоят нещата, и затова питам..

Изтегли си програмата CCleaner там има опции за изтриване на бисквитки и други такива екстри на мозила ие и опера :)

хах, не бе не ми е това проблема, питам защото когато кача скрипт който ползва file_get_contents на сървъра (някъде.. примерно на някой платен хост) и искам да знам дали всяко отваряне на страница използва място?

rosen92 каза:
хах, не бе не ми е това проблема, питам защото когато кача скрипт който ползва file_get_contents на сървъра (някъде.. примерно на някой платен хост) и искам да знам дали всяко отваряне на страница използва място?
едва ли..

Че как така ще се записват ти взимаш само информация, няма запис, няма запълване на място.

Back
Горе