alexander_85
Registered
Имам една гиф анимация и я отварям с Image Ready тя нали е на леари искам да знам може ли да се сейфа като отделни снимки а не като цяла гиф анимация?Мерси
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
alexander_85 каза:Имам една гиф анимация и я отварям с Image Ready тя нали е на леари искам да знам може ли да се сейфа като отделни снимки а не като цяла гиф анимация?Мерси
Мерси но какво да правя сега?В Фотошоп?hapa каза:alexander_85 каза:Имам една гиф анимация и я отварям с Image Ready тя нали е на леари искам да знам може ли да се сейфа като отделни снимки а не като цяла гиф анимация?Мерси
Може.След като отвориш анимацията в имидж реади долу в дясно на менюто има бутон.Като кликнеш ще ти прехвърли всичките леари във фотошоп.Там вече знаеш какво да правиш.
![]()
Само че в случая картинката е от фотошоп затова виждаш иконата на имидж реади.
alexander_85 каза:Мерси но какво да правя сега?В Фотошоп?hapa каза:alexander_85 каза:Имам една гиф анимация и я отварям с Image Ready тя нали е на леари искам да знам може ли да се сейфа като отделни снимки а не като цяла гиф анимация?Мерси
Може.След като отвориш анимацията в имидж реади долу в дясно на менюто има бутон.Като кликнеш ще ти прехвърли всичките леари във фотошоп.Там вече знаеш какво да правиш.
![]()
Само че в случая картинката е от фотошоп затова виждаш иконата на имидж реади.