Въпрос за Image Ready за една .gif анимация

alexander_85

Registered
Имам една гиф анимация и я отварям с Image Ready тя нали е на леари искам да знам може ли да се сейфа като отделни снимки а не като цяла гиф анимация?Мерси

Сигурно може. Не съм работил с Image ..., но ще ти дам идея: изтривай леърите един по един и така ги запазвай, първо оставаш само един, после друг и т.н., а ако са много просто незнам :).

alexander_85 каза:
Имам една гиф анимация и я отварям с Image Ready тя нали е на леари искам да знам може ли да се сейфа като отделни снимки а не като цяла гиф анимация?Мерси

Може.След като отвориш анимацията в имидж реади долу в дясно на менюто има бутон.Като кликнеш ще ти прехвърли всичките леари във фотошоп.Там вече знаеш какво да правиш.

559019_orig.jpg

Само че в случая картинката е от фотошоп затова виждаш иконата на имидж реади.

hapa каза:
alexander_85 каза:

Може.След като отвориш анимацията в имидж реади долу в дясно на менюто има бутон.Като кликнеш ще ти прехвърли всичките леари във фотошоп.Там вече знаеш какво да правиш.

559019_orig.jpg

Мерси но какво да правя сега?В Фотошоп?

alexander_85 каза:
hapa каза:
alexander_85 каза:

559019_orig.jpg

Мерси но какво да правя сега?В Фотошоп?

ами ако искаш обясни по-точно какво искаш да направиш за да ти кажа какво да правиш

След като си във ПС оставяш видим само първия лайер и даваш Save As и избираш гиф формат и ще бъде само първия лайер и няма да е анимация след това скриваш първия лаъер и слагаш видим втория и пак по същия начин записваш. Това е

Back
Горе