Въпрос за IP- то ми.

reletobg

Registered
Моито IP е динамично и непрекасното се сменя.Имали начин по който може да стани реално IP? :|

Глупости... Програми за такова нещо няма.
Единствения начин е при доставчика... Не е скъпо най-много 3 лв... Стига бе хора, вярно че сме в България ама пък вие вече не знам... Аре плати си тия там 3-4лв и си нямай ядове... Защо винаги трябва да търсим лесния начин да излъжем нещо в наша полза.. :? :?

Защото съм на BTK пак те нямат такива екстри освен да си сменя абонаментният план. :roll:

:o

Ще го смениш щом трябва... Когато си купуваш интернет трябва да помислиш за какво ще ти трябва...

И аз искам ама при мене няма друг доставчик отвен BTK понеже съм на село.

Значи няма начин ... но БТК ако не се лъжа имат планове със реални айпита и няма значение къде си , пусни се на някой по скъп план пак ще ти е бавен нета щом си на бтк но ще имаш айпи.

Неможеш с програма.Ако искаш да го ползваш ип-то само за да пускаш сайт има и друг начин който съм пробвал ;) тои е на основата регваш се в един сайт (не си спомням кой) те ти дават програмка която си включваш и при всяка смяна на ип-то тя праща че е сменено а за да влезнат в сайта ти от компа трябва да напишат фрии домейна които ти дават :) можеш да администрираш с повече от един домейн :)

ПС:Сега се сетих сайта http://www.no-ip.com/ :) дават ти безплатен DNS :wink: дано съм помогнал :roll:

Проблемат не е ,че нета е бавен (2Mbps),а че за да зема реално IP трябва да взема нов план ,а пък за да взема трабва да ми свърши договорат който ще свърши след година и половино. :cry:

vmastera каза:
Неможеш с програма.Ако искаш да го ползваш ип-то само за да пускаш сайт има и друг начин който съм пробвал ;) тои е на основата регваш се в един сайт (не си спомням кой) те ти дават програмка която си включваш и при всяка смяна на ип-то тя праща че е сменено а за да влезнат в сайта ти от компа трябва да напишат фрии домейна които ти дават :) можеш да администрираш с повече от един домейн :)

ПС:Сега се сетих сайта http://www.no-ip.com/ :) дават ти безплатен DNS :wink: дано съм помогнал :roll:

Е това исках Благодаря ти!

+1 :?:

Back
Горе