Въпрос относно един урок

mitko876

Registered
Искам да попитам как мога този урок да го направа не в форума ами в индекса на страницата ми

чуваш ли се трябва да направиш мн скриптове за да свържеш този урок с индекс от сайта ти
ако не разбираш не се опитвай
Успех !

mitko876 каза:
Защо според мен не е много сложно

Много ясно.. как ще е сложно..

то за 2 - 3 неща си има отделни уроци как става.. само трябва да се вържат.

А за другите също е лесно, чрез код викаш с Mysql от базата данни на форума напр. кои сега са онлайн, кой е логнат.

Уоу.. че то май за всички има уроци бе.. хах

има за кой е последния, колко поста има, колко теми има, колко регнати има, колко потребители има регнати.. колко общо поста има..

бе то всичко без това за онлайн които са го няма.. :idea:

ПС: Бих ти помогнал ама неразбирам от MySQL .. тоест аз го разбирам ама немога да напиша нищо.. незнам кое как се пише.. :roll:

mitko876 каза:
някой може ли да помегне мако че аз зацклих с зачвките
еми инклудниго де ... направи го в форуам на един файл и го инлудни :)

ммммммм ок може а как да го направая така че да ми се показва тази статистика навсякаде то се знае че в pahe_header.tpl ама каде да сложа кодовете

mitko876 каза:
ммммммм ок може а как да го направая така че да ми се показва тази статистика навсякаде то се знае че в pahe_header.tpl ама каде да сложа кодовете
е в урока си пише бре :)

а ти за сайта ли питаш ?

mitko876 каза:
да за сайта плс хелп
еми ти го сложи на форума кода ... то там си пише в урока след това направи един файл сложи кода дето го слагаш на темплейта да се покаже самия мод слагаш същия код в файла и го иклудваш пък може и с if frame :)

оффф не ве аз искам да не се вижда само в идекса ами в всички страници вклурително и сайта
а в урока е показано само за индекса на форума

mitko876 каза:
оффф не ве аз искам да не се вижда само в идекса ами в всички страници вклурително и сайта
а в урока е показано само за индекса на форума
еми слагаш самия код дето трябва да се покаже го слагаш я в overal_header.tpl я в overal_footer.tpl и ще стой отгоре или отдолу а в сайта там , вече незнам ако изпокзваш готова система го слагаш пак в един от тия двата файла :) ама на сайта :?:

Back
Горе