Въпрос относно създаване на онлайн магазин

ljuljana

Registered
Здравейте!
Бих желала да разбера колко ще струва разработката на система за управление на магазина. Това, което искам да има като възможности:


[*] Да има няколко категории продукти и съответно подкатегории
[*]Да могат да се добавят продукти с различна информация за тях (възрастова група, тегло, размери и т.н.)
[*]Потребителите да влизат със свой акаунт
[*]Да има възможност за абонамент
[*]Администраторът зда може да извежда различни справки за доставки, време и дп.


Налага ми се да направя една такав, но имам доста друга работа и нямам време тепърва да разучавам и това.

Благодаря предварително
 

xlebabarov

Registered
Препоръчвам ти OsCommerce https://www.oscommerce.com/
 

zdravei

Registered
Ето една интересна тема която трябва да прочетете Как да създадем ангажиращ дизайн за уебсайта си?
Когато създавате или преработвате вашия сайт, имайте предвид следните неща.

Поддържайте оформлението просто

Модерният дигитален дизайн издига на почит простотата, отдалечавайки се от излишните подробности. От гледна точка на потребителя, това прави уебсайтовете по-лесни за навигация, което пък от своя страна води до по-приятно изживяване.

Колкото по-простичко е оформлението на вашия уебсайт, толкова по-добре. Това не означава, че трябва да е скучно, но определено трябва да се съсредоточи върху най-важното. Изчистените, функционални оформления улесняват зареждането, навигацията и използването на сайта ви на различни платформи и устройства.

Направете навигацията лесна

Ако искате посетителите да прекарват много време на вашия сайт, трябва да ги улесните да се придвижват. Може да е изкушаващо да направите нещо креативно с дизайна, но простотата и интуитивната информационна архитектура са по-важни.

Направете менютата си стандартни на външен вид, това помага на читателите ви да се чувстват комфортно, докато се движат из целия сайт.
 
Последно редактирано от модератор:

Blinky

Administrator
Екип
Wordpress с WooCommerce
OpenCart
Задължително платените пакети.
@steffaniya , добре дошла при нас и ти пожелавам приятен престой тук. Надявам се да пишеш и да ни споделяш още интересни и полезни коментари.

Те не са платени. Техните модули (плъгини и разширения), поне адванс, са платени. Аз бих добавил още 2 системи - Prestashop и Magento. За творите, имат и ентърпрайс лиценз, но това са вече за големи играчи, един от тях е Хиполенд, ползващи точно такова решение.

Важното на един магазин е неговата функционалност и леснота на работа. После, дали може да се оперира свободно извън неговите рамки. И накрая - да може да има добре изградено камюнити, което седи зад него. Не говоря само за създаване на модули, а за решени проблеми при определени казуси със системата.
 

devcvetomir

Registered
Wordpress, сигурно към 500лв могат да ти направят, може и 5000. Ако искаш нещо къстом - много играчка е и писане, бих бих черджил стартово 1500-2000 базови неща, но не ми се занимава с екомерс, ориентировъчно говоря.

За 500лв woocommerce не очаквай много, но пък може да ти свърши работа, също може да погледнеш и SaaS платформите, не съм и фен, но може да минеш тънко там без да се занимаваш с техническа част , хостинги, и т.н...
 

Горе