Въпрос относно уникалния темплейт ! :)

pitbull666

Registered
Значи когато вляза в Администраторския панел не ми дава да я инсталирам.По точно въобще я няма при "Add", "Добавяне"....как да го оправя/ :) Мерси предварително.

Начи трябва да си комнеш някаде парво темплейта да му смениш името и да го варнеш в папката след това трябва да направиш ония фаил който е дал админ-а и да направиш каквото е казал той и чак след това от админ панела да я инсталираш.
Пиша на изуст каквото съм запомнил ,но урока съм го правил и работи.
Ако има нещо питай.

Поздрави

Ами аз направих файловете , махнах ги от сървъра, сложих ги на компа, направих папка tourist и сложих файловете.След това качих го пак на сървъра и направих файла, dir.php в директорията и след това в админ папката, но пак не става.

В дадения скрипт мисля че трябваше да се напише името на темплейта който си си избрал ти. Разгледай кода по него трябва да има коментари от админ.

iwanov каза:
В дадения скрипт мисля че трябваше да се напише името на темплейта който си си избрал ти. Разгледай кода по него трябва да има коментари от админ.

Ами на всякъде където имаше SubSilver, аз сложих tourist.В файла dir.php също, поради причината , че темплейта се казва tourist.

Промнил си имената на всички файлове както е описано и в скрипта ?
Това направи ли го:
След това всички файлове в директорията /tourist/ трябва да ги направите с
attributes (CHMOD) 0777, за да може скрипта dir.php да работи с тях.

Трябва и да стартираш файла:
Стартирайте dir.php.
Ако всичко е наред, трябва да видите само една дума "ОК".

Файла се стартира от браузара.
Пример:
За основната директория на темплейта:
http://saita.com/forum/templates/imeto_na_templeita/dir.php
За админ директорията на темплейта:
http://saita.com/forum/templates/imeto_na_templeita/admin/dir.php

Dir.php, пробвах го и работи.Ами всички файлове са без отметка нa Readonly (Под Уиндоус), което трябва да значи , че са с CHMOD 0777

pitbull666 каза:
Dir.php, пробвах го и работи.Ами всички файлове са без отметка нa Readonly (Под Уиндоус), което трябва да значи , че са с CHMOD 0777

Викаш че си направил всичко и пак неиска да се покаже да го инсталнеш ? :shock:

Back
Горе