M msirius Registered 19 Август 2009 #1 Някой знае ли къде е кода за часа и датата в phpbb, искам да изкарам час и дата в сайт интегриран с phpbb3 но за да не пиша повторно код, искам да използвам вече написания в phpbb в кой файл се намира за да го include-на и да изкарам часа :roll:
Някой знае ли къде е кода за часа и датата в phpbb, искам да изкарам час и дата в сайт интегриран с phpbb3 но за да не пиша повторно код, искам да използвам вече написания в phpbb в кой файл се намира за да го include-на и да изкарам часа :roll:
E eros Registered 19 Август 2009 #2 overall_header.html , index_body.html провери тези в някой от тях мисля,че е :?:
M msirius Registered 20 Август 2009 #3 eros каза: overall_header.html , index_body.html провери тези в някой от тях мисля,че е :?: Увеличете... Е да аз за в темплейта го знам че е там - {CURRENT_TIME} - но това не ми върши работа, трябва ми PHP файла :?:
eros каза: overall_header.html , index_body.html провери тези в някой от тях мисля,че е :?: Увеличете... Е да аз за в темплейта го знам че е там - {CURRENT_TIME} - но това не ми върши работа, трябва ми PHP файла :?: