Гаден проблем с уина...

DxL

Registered
Кво му става не мога да разбера.Е гледайте -
cqs1200075582l.JPG

Като се опитам да отворя чат с повечко хора тва дава, кат се опитам да запиша диск пак тва дава.Просо ще откача.Кво му става?!

Грешката ти казва, че мястото на което се опитваш да вкараш нови стойности е резервирано от някой процес на уин-а.

Това ми мяза на Виста. С нея не съм имал контакт.
Преинсталация 100 ще ти оправи проблема, но може и да има по-лесно решение. Аз за момента не се сещам.

Абе спрях скайпа пак диск не мога да запиша и при по тежки неща се ебва.Са чиста логовете,временниите файлове с надеждата да се оправи :?

а bubust почти позна... самоделката Black Edition ползвам.Са пуснах на tuneup няколко неща да оправят диска.Преинстал пак не ми се прави щот наскоро правих и май не е много полезно за харда.

Щом про по тежки програми/игри ти вади тоя ерор значи рам-а ти са брица

Тва стана от днеска тъй :shock: преди съм подкарвал , adobe photoshop, adobe dreamweaver, age of empires 3 , и мозилата с 200 таба и отделно скайп, ай си кю и касперски и не съм имал проблеми.Даже наскоро си зех още рам... да не е здала багажа тя? а иначе tuneup-a не помогна...

Към новите потребители.Стига сте писали така да мине номера!Докато не ми помогне найстина някой точка няма да му дам!

Виж си само името на темата :roll: http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=25727 някаква... айде оправи си я.

А по темата тегли си "Memtest" и го изчакай да се напълно до "10 000%" може да отнеме над 8 часа. Ако даде някаква грешки имаш проблем с рам паметта.

Добре де оправих заглавието.Сега ще пусна програмата па да видим кво ще излезе.

Тая самоделка дето си сложил е бъгава. Аз все още се чудя защо хората ползват Виста, след като е лакома и е пълна с бъгове все още.
Ползвах 64х ХР, но не ми намира тунера (защото няма драйвъри), и заради това го махнах.

Грешката ти не е хардуерна - иначе когато включиш компютъра или ще ти писне зумерчето на дъното, или няма да ти намери всичката рам.

Свали си и ccleaner. Тя чисти и регистри и кеш и много работи.

Ай ай аз немам време за преинстал бре... требе се разболея някоя седмица че няколко дена си играя си оправа сичко (то не са игри то не са драйвери то не са програми то не е чудо...)

DxL каза:
Ай ай аз немам време за преинстал бре... требе се разболея някоя седмица че няколко дена си играя си оправа сичко (то не са игри то не са драйвери то не са програми то не е чудо...)

Аз си оправям всичко точно за 3-4 часа. + инсталациите.

Ми браво на теб...
А проблема не се оправи след многото опити... някви предложение освен преинстал?

Не го пуснах.Реших че 8 часа са си бая и турих рам карите на другите 2 компа и нямаха проблем.Направих преинстал са преди 1 час и всичко се оправи.Един съвет - не зимайте някви германски,птагонски и кви ли не самоделки!Че вчера си скъсах нервите.Давам точка на лирикс щот ми даде линк към програмата и установих че рам картата на стария комп е змаинала :D

10х.

Ся като каза самодела се сетих, че и аз едно време пробвай някаква пробита виста дето направо се рестартваше при грешка :)

Back
Горе