Голям проблем

• Автор Автор Cenov
  • Начална дата Начална дата

Cenov

Registered
Пробвах се да си направя мода за масовото лс обаче нещо се форума ми се бъгна на цяло върнах всичко както си беше, но продължава да ми дажа само бял екран и ми изписва долу че е заредена страницата апук.. нищо не отваря.Някой има ли си идея от какво може да е ? Ето линк.

смени индекса качи друп ако не стане смени page_header.php след като го смениш и с него ако не стане тогава вече смени почти всичките файлове и ще стане :)

Windboy каза:
Как мога да си извлека базат данни от форума при положение че не ме пуска в админ панел :lol:
влизаш в phpmy admin и от там можеш да направиш всичко :)

искаш да запазиш базата ли ?

Windboy каза:
Да искам да си я изтегля и да си я сложа на друг форум всичко да си се запази :)
на фреехостиа си нали ? за да знам как да ти го обесня :)

Windboy каза:
100webspace
емо то все същото :)

влизаш в phpmyadmin на бг ти е ... нали

даваш на базата ти над таблиците ти в ляво най отгоре има името на базата цъкваш на нея и трябва да ти се появът всички таблици след това най отгоре има Експортиране даваш там след това ще видиш всички ти таблици скролнати хващаш ги всичките и отдолу има Компресия даваш Zip-нато и даваш изпълнение и малко ще изчакаш и ще ти даде да я свалиш :?:

Защо ще си теглиш базата, подмени всички файлове без config.php и си готов ;)

Windboy каза:
Ако сложа базата на друг инсталнат форум ще се запази ли всичко в смисал никовете и тем подобни..
зависи ще береше малко ядове :)

Back
Горе