H huskey Registered 1 Април 2012 #1 Знам, че това не е точното място за тази тема, но ми е много важно и ще бъда много благодарен ако някой от вас ми помогне. Ето снимка на проблема ми и да знаете пробвах и на друг монитор не е от него. Плс помогнете ;с [/URL
Знам, че това не е точното място за тази тема, но ми е много важно и ще бъда много благодарен ако някой от вас ми помогне. Ето снимка на проблема ми и да знаете пробвах и на друг монитор не е от него. Плс помогнете ;с [/URL
E eddyy93 Registered 1 Април 2012 #4 Може и драйверите за видео картата, може и уиндолс. Влез под safe mod на windows и кажи отново ли го има този проблем.
Може и драйверите за видео картата, може и уиндолс. Влез под safe mod на windows и кажи отново ли го има този проблем.
M mo7ika Registered 1 Април 2012 #5 Почти съм сигурен че е видео картата - имах подобен проблем преди години, излезе че се беше стопило повечето от ядрото на видео картата...
Почти съм сигурен че е видео картата - имах подобен проблем преди години, излезе че се беше стопило повечето от ядрото на видео картата...
O odyssey Registered 1 Април 2012 #6 и аз имах подобен проблем навремето и се оказаха драйвърите нещо се бяха сбозили преинсталирах и се оправи
и аз имах подобен проблем навремето и се оказаха драйвърите нещо се бяха сбозили преинсталирах и се оправи
G god_of_cs Registered 1 Април 2012 #7 Е как точно бамбукови пръчки ?! Иначе и аз мисля, че е от видеокартата.