Готова платформа подобна на Грабо

k0kicha

Registered
Искам да попитам има ли някаква изработена готова платформа, както примерно Prestashop, само, че не сайтове като grabo.bg, lapni.bg и т.н. с такива оферти?

Има една китайска, но не й знам точно името!
Българския й еквивалент се нарича Kiwi и е буквално превод на китайската с бг методите за плащане! БГ версията, обаче е платена! Общо взето моето мнение е, че не става.

Има и една платена, която според мен не е лоша. Проблема й е, че ползва фреймурк, който не е от най-елементарните (Yii framework) и ако искаш да добавяш разни допълнителни неща като функционалност, ако не разбираш ще ти глътне доста време и усилия! Системата се казва Couponic. Лошото е че е платена и струва около 200$

Ако искаш повече инфо и помощ относно Couponic пиши на ЛС.

Успех!

Аз лично не ти я препоръчвам таз китайската. Първо за 200лв ще наемеш човек който да ти я направи и ще е по качествена, второ 200лв за нещо китайско ... :Д:Д

Аз искам такава, само че да взима офертите от други. Някой иска ли да се заеме да ми направи срещу заплащане?

Аз лично притежавам една платформа за Оферти (понеже фирмата ни работеше около 7 месеца след което я закрихме и платформата остана в мен) ако има желаещи моля да се свържат с мен.

Back
Горе