Грешка ли е ?

uphero каза:
http://unique-servers.com/index.php?module=rules вижте най отдолу ,изкарах имената на всички добавени сървъри в тага <b></b> и линкват към страницата за преглед .Според вас това ще помогне ли за индексиране на сайта в търсачките

Не знам дали ще помогне, но е супер грозно.
 
Не добре да имаш повече от 100 линка на 1 страница и какво като си ги сложил с в <b></b> въобще знаеш ли какво прави тоя таг за какво се използва? Deprecated ли е не е ли има ли някакво отношение към onpage оптимизацията или е просто за стилизиране?
 
sylarbg каза:
Не добре да имаш повече от 100 линка на 1 страница и какво като си ги сложил с в <b></b> въобще знаеш ли какво прави тоя таг за какво се използва? Deprecated ли е не е ли има ли някакво отношение към onpage оптимизацията или е просто за стилизиране?
уж за по добро сео а ,че изглежда зле това ако има ефект ще го стилизирам малко
 
по принцип ако искаш да кажеш на търсачките, че нещо е важно е по добър вариант да използваш <strong></strong>
 

Горе