Грешка при location

php_mysql

Registered
Защо като ползвам следния код:
Код:
			header("Location: index.php");
			exit;

Ми дава тази грешка

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...\header.php:23) in ....\logout.php on line 36

Заради session_start() най вероятно, прегледай на файла към който пращаш дали session_start() е най-отгоре до тага <?, като над <? НЕ ТРЯБВА да има празен ред или друго писано. :)

http://www.web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=63215

<?php
session_start();

///Твоят код

exit;
?>

Дори както пише в онази тема include трябва да след session_start(); ;)

php_mysql каза:
Код:
			exit;

Ми дава тази грешка

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at ...\header.php:23) in ....\logout.php on line 36

Преди този код имаш ли нещо от сорта на

echo 'нещо си'; или html хедър?

Едно от тези неща го имаш и затова ти дава грешка. Това header трябва да е преди хтмл-то или echo - каквото и да е то.

shterev каза:
php_mysql каза:
Код:
			exit;

Ми дава тази грешка

Преди този код имаш ли нещо от сорта на

echo 'нещо си'; или html хедър?

Едно от тези неща го имаш и затова ти дава грешка. Това header трябва да е преди хтмл-то или echo - каквото и да е то.

Само сесията седи над него :?:

Сесията не прави проблем за това... ако го инклъд файла най-вероятно има html отгоре. echo също не прави проблем... слага след session_start(); ob_start(); и ще се оправи...

relax каза:
Сесията не прави проблем за това... ако го инклъд файла най-вероятно има html отгоре. echo също не прави проблем... слага след session_start(); ob_start(); и ще се оправи...
+1 , Мерси :)

Back
Горе