Грешно инфо

Rushvet

Registered
Фотошопа си го ъпдейтвам постоянно, обаче сега ми се появи доста сериозен проблем. Май нещо е забравил да смята :lol:
Режа си дизайн на него и гледам инфото и ми пише ширина и дължина на селекцията. Пише си 919. После режа си картинката гледам в браузъра ширина на картинката 913. Нещо аз ли не мога да селектирам или фотошопа ми се е бъгнал :shock: Някакви идей дали е бъг в версията на PS или аз нещо съм напраил. PS ми е CS3.

Когато правиш нов документ може да си променил по колко пиксела на инч да бъдат... Промени ги на 72 пиксела на инч...

Когато правиш нов документ може да си променил по колко пиксела на инч да бъдат... Промени ги на 72 пиксела на инч...
Така си ми е настройката... Малки са разминаванията и стават само от време на време когато режа, защото сега като се вгледах на половината ми дизайн има разминаване от няколко пиксела в картинките....

Edit: Сега видях в слайс опцийте че ми пише че слайса е с 913 ширина а като дам селекция, селекцията ми е 919 на абсолютно същото. А леяра е само един (..omg..)

Back
Горе