Дайте мнение

rix

Registered
www.veselba.net
Кефи ли ви? Дизайна е направен лесно разбираем за простото око, това е идеята ;] използвано е само php и mysql.

Какво ще кажете 8)

Харесва ми, семпличко :) Но може да сложеш нещо по-така в тези цветове, че са малко еднообразни.

@ Soul_Stealler Мда и аз си мислих сложа няколко таблици да стане по-подредено, ама много ще заприлича на тия контент сайтовете(напр php-nuke), а аз искам точно обратното, простичко, оригинално и собствено, най-вече пригледно за обикновеното око(нормалния потребител)

@lirix Някакви конкретни идеи, имаш впредвид да разнообразя цветните таблиците ли?

Всмисъл цвета се повтаря :) Сложи ми някакакъв елемент :) Я наквки човечета, я нещо смешно :)

Мн неподредено ... клиента иска винаги да знае какво къде е :) Поработи над това и ще стане :?:

мдам, интересен замисъл, но вземи ги и подреди малко ......... , а и тези цветове ........... онова със светло синьото ми харесва

става малко да по напълниш главната страница и текста малко не ми харесва иначе е добре

Ами като замисъл е добре, но твърде празно. Като изработка - Блах. Не си подбрал цветовете, както трябва. Трябва му хедър. Много е празен (това май го казах вече) и му трябват доста детайли още :)

ами откъм дизайн бива горе долу , но менюто така ме дразни че мишката неще да иде до там да щракна нещо...оправи го!!

Сайта е хубав :)
Имам само един въпрос: Как правиш шот на игрите или клипчетата? :roll:

харесва ми въпреки,че е малко странно в цвета,ама все пак това е сайт на веселби :)

Сори баце ама на мен направо ми бърка в душата,на първата страница е накаква бъркотия земи я отправи

Ужасно меню, ужасни цветове, дразнещо много очите и логото е много слабо. Ако тези неща се оправят ще се пооправи сайта.

Back
Горе