Дайте съвет че ще убия някого накрая...

Статус
Not open for further replies.

SandPrince

Registered
Хора...

през изминалите 6 дни събрах нерви като за 6 месеца.
Дайте идея как да избия напрежението, защото накрая...

Някой ще бъде капката дето ще ми прелее търпението, и за най млкото нещо ще си го отнесе.
А като съм в такъв момент, правя адски много и все големи глупости.

дайте накъв съвет че.. :x

здр, методът със боксовата круша върши работа, ако не можеш да намериш точно, чувал с пясък закачен на верига ще свърши съсщата работа.

не са шегувам

Спортувай :) Ако избягаш 1-2 километра следобяда, вечерта изобщо няма да я усетиш и още към 9-10 ще ти се приспи. На другият ден ще си отпочинал ( ако са те оставили да се наспиш :D ) и поне за малко ще забравиш ядовете си.

като са прибереш от бягането след банята 100 гр. ракия за приспивателно и си 6 точки на другата сутрин :?:

SandPrince каза:
Хора...

през изминалите 6 дни събрах нерви като за 6 месеца.
Дайте идея как да избия напрежението, защото накрая...

Някой ще бъде капката дето ще ми прелее търпението, и за най млкото нещо ще си го отнесе.
А като съм в такъв момент, правя адски много и все големи глупости.

дайте накъв съвет че.. :x

Санд... за втори или дори трети път пускаш такава тема тук. Толкова ли не помогнаха всички начини които ти изброиха хората. Най-малкото спри да приемаш всичко на сърце. Давай го малко по-свободно, като нормален двайсет и няколко годишен :)

Човек като изпадне в ситуация в която различни проблеми се струпват наведнъж може да изпуши.
Гладай все пак да не постадаш или да направиш нещо на някой друг.

Един виц ми казаха на скоро за един българин дето се скарал с някакъв англичанин на улицата и му казал
- ще яде бой ей тумбак -казал БГ-то
- Дуел? Ок. Бокс, пистолети, саби... както кажеш? - казал англичанина
- Не -казал БГ - ще доведа двама приятели да те пребият.

Набий си една ръчна и си изключи компютъра, туко виж проблемите спрели :P.
То не че има голям смисъл от мастурбирането, просто ти излиза по-евтино :).

dimitrov0720 каза:
аахахххххахааха този съвет ми хареса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kriss каза:
dimitrov0720 каза:
аахахххххахааха този съвет ми хареса :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Няма нищо смешно хора сме всички мастурбираме :)
Иначе това е голяма идея ако не си я направил вече :twisted:

И мастурбирането не помага вече :D

Нз, просто напоследък имам адски много проблеми на главата си, които ест трябва да разреша сам и ми е втръснало от всичко..
Всеки мисли че неговото време е най-ценно
всеки мисли че съм длъжен да угаждам на прищевките му..
всеки си мисли, че може да ме цака както му дойде..

И аз щото опитвам да следвам пътя на смирението и непукизма, са правя че не ми пука, а същевременно всичко тва се трупа вътре в мен и направо започввам вече да се побърквам.

Така че, ония ми ти съвети "за кво се впрягаш, да не ти пука, не обръщай внимание", може да си ги...

Опитах да не ми дреме, опитах да съм кротък.
Явно не става.
Или хардуера ми не е пригоден за такъв damage.

Преди като им е**вах м***та на момента, ми беше едно спокойнооо...

Преди като им е**вах м***та на момента, ми беше едно спокойнооо...
Ем тей, ще им е**ваш мамата на момента. Докато ти кажат "Здрасти" и трябва да им вкараш гъза в гърлото :P.

Ще ти кажа нещо. Който стиска или подтиска или се насира или депресира :P.

Точно в такава ситуация попаднах преди седмица Иване и ми помогна фитнеса просто отидох сложих кг, които никога преди не съм дигал и започнах да дигам докато не ме затисне щангата.. После 60 мин само пестници на боксовата круша и на края лягам с мисълта, че на другия ден ще съм по добре!

Стига си ревал ве, сериозно, не знам тотално разглезен ли си или просто си нещо сбъркан. Повярвай ми нямаш си на представа какво значи да имаш проблеми. Както ти казах, заеби и си гледай живота, не всичко се върти около теб и не всеки е длъжен да се съобразява с теб. Живей си живота и се радвай, че е толкова хубав. Защото пожелавам ти никога да нямаш нещо за което наистина да се оплакваш и за което да се нервиш и да излизаш от кожата си.

Аз съм 12 клас, ще бъда кандидатстудент, живея без баща и имам две сестри и ангажиментите ти си гурно не са и на половината на моите. Нямам намерение да ти описвам на мен какво ми е на главата и то постоянно, защото предполагам не си ме видял да се оплаквам, нито по вестниците да пише, че съм "убия някого". Така, че казах ти, живей си живота, радвай му се и недей се впряга за всяка дреболия от сорта на "много ме юркат, много изискват от мен", защото пак ти казах, не знаеш какво е да изискват всичко от теб!

dashe каза:
K0ceTo каза:
Живей си живота и се радвай, че е толкова хубав.
Амиииииии ...
Не че е толкова хубав де ама ... :?

На всички живота ни е хубав. Просто има хора, като Савков, които предпочитат да са ядосани вместо да се радват на слънцето, което огрява лицата им(най-малкото)..
Иначе +1 към K0ceTo =)

devent каза:
dashe каза:
K0ceTo каза:
Живей си живота и се радвай, че е толкова хубав.
Амиииииии ...

На всички живота ни е хубав. Просто има хора, като Савков, които предпочитат да са ядосани вместо да се радват на слънцето, което огрява лицата им(най-малкото)..
Иначе +1 към K0ceTo =)
Светът е хубав, светът е чудесен, светът има нужда от нашата песен :Д

SandPrince каза:
Ми вземи убий накрая някой, та да се свърши с тия твои проблеми :twisted:

Replace каза:
devent каза:
dashe каза:
Амиииииии ...

Иначе +1 към K0ceTo =)
Светът е хубав, светът е чудесен, светът има нужда от нашата песен :Д

SandPrince каза:
Ми вземи убий накрая някой, та да се свърши с тия твои проблеми :twisted:
: o Познай какво ще видиш утре по новините : o : o

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе