Дайте съвет че ще убия някого накрая...

Статус
Not open for further replies.
Само жените мастурбират, а ние мъжете онанираме.

@SandPrince, вземи си един патрон ракия с една малка газирана вода и приседни в някой парк. :D

Реших да не се намесвам в тази тема ,но .... :)
Съдейки по емоциалното поведение ти попринцип би трябвало да си психически нестабилен.В това няма нищо лошо.50-60% от хората са така.Дали има помощ?Разбира се.Трябва да се консултираш с лекар или психиатър.Лошото е ,че в този случай всичко зависи от твоята нагласа как ще възприемаш живота.Давам пример.
Някой те е ядосал.Вбесяваш се.Правиш глупости и т.н или се оплакваш на някой (мама или тате например, в крайни случай на баба и дядо)

Това е детска работа.Мисли логично.Защо се ядосваш?Има ли причина?Има ли друга алтернатива над това да седиш и да си блъскаш главата за нещо?Защо просто не поговорите лично с този човек?Желаеш ли наистина да се стига до крайности?.Задай си тези въпроси.В рамките на 10 минути си отговори.След това излез навън изпии една бира и се върни обратно към ежедневието и направи това което е най разумно.Тук няма добро или лошо.Например не може нито ти ,нито той да излезе правия.Трябва да се постигне до решение което удовотлерява и двамата.Ако ти излезеш виновен той ще се сърди и обратното.Тук не става въпрос за това кой е по по-най и т.н.Става въпрос за кой мисли разумно и кой мисли за глупости ако ме разбираш :).И още един съвет.Недей пуска такива теми във форумите могат да си изиграят много лоша шега в професионалната ти кариера.
Успех ;).

Понеже на някои не им е до шеги, ще ви кажа нещо над което да помислите.

Живота не е такъв, какъвто е, а такъв какъвто си го направим.

Сигурен съм, че повечето няма да го разберете, затова ще го обясня. Живота е едно училище. Както в училището има трудности и изпитания, така и в живота. Трябва да се учим от грешките си и да се стремим да станем по-добри, да станем отличници. Ако мислиш че "училището" е скучно, пълно с проблеми, то в твоите очи наистина, ще е такова. Друг си мисли, че училището е забавно и проблемите минават и заминават покрай него. Ето защо живота е такъв, какъвто си го направиш.
Друго отностно пролемите. Не е задължително да минеш през даденият проблем с пълна сила. Ще ви разкажа една история. В едно село един кон застанал насредата на една улица и не пускал никой да мине покрай него. Който тръгне да минава и конят го ритал. Чудели се селяните как да минат и тогава се задал мъдреца на селото. Погледнал той, коня, обърнал се и минал по другата улица. Този път си извадете вие поуката.

@Коцето го каза най-добре. Не се впрягай толкова @Санд.
Всички имаме проблеми, такъв е живота. Ако всеки се ядосваше и убиваше по някого при появата на някакъв проблем, нямаше да има хора на светa от доооста време... Просто си карай живота :?:

@filmibg ако знаеш колко мнооого причини има...
между другото съм се замислял да ходя на психиатър..

@K0ceTo я ся се върни в началото на темата и виж чии проблеми дискутираме.
Малко ме е грижа за твоите.
Пусни си своя тема :D

ОК, пооправих се де.
Преди час се върнах от 3 часова разходка под дъжда, вир вода се върнах, но поне напрежението което бях натрупал се поотми.
Ся обаче трябва да се извинявам на доста хора в скайпа, а и да посядя едно две дръвчета в градинката до реката, че взех си го изкарах на тях...

Преди да излезна, едно съвсем дребно нещо беше финала да ми изпуши главата и да излезна в дъжда на разходка.

Усещам голям скандал като отново Sand ще се запука с някой. Малко му беше admin едно време и още други. :D :P

Чудесно, вече може да напишеш книга "Как да се справим с гнева"
rofl.gif

Replace каза:
Чудесно, вече може да напишеш книга "Как да се справим с гнева"
rofl.gif

А след това може да напиша и "Как да бъдем двулични".
Разбира се, защо не :wink:

SandPrince каза:
Пусни си своя тема :D

Ама прочети какво е написал, доста смислени неща ... Евала Коце!

Нищо лично към никой, чист съм... В Русия съм, в русия съм... :idea:

Санд не те мислих за такъф, но след като написа:
Пусни си своя тема
Ми падна доста в очите.... Коцето ти казва като на голям човек, а ти му се подиграваш един вид...

Ко да се зачукваме... Санд са мисли за голям "ПИЧ" в форума и го раздава газарче, а като му се говори сериозно... Не възприема...

Всеки човек си има ядове и проблеми,защо не локнете темата щом проблема му е решен :idea:

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе