Да се показва прозорец, когато отвориш сайта?

qnkov

Registered
Понеже сайта ми е бъгнат и не мога да се отаваря през ïnternet explorer-a" то искам да направя като се отвори сайта, да излезе прозорче, в което да напиша, че сайта не може да се отваря през тази програма и т.н.... Как ще ми дойде кода и т.н., примерно да е някакво готино прозорче или нещо от сорта? Със снимка и т.н.? php ми е сайта.
 
Това нещо не се получава, като го сложа в индекс файла? Я повечко обяснение?
 
е аз само ти давам кода как да провериш дали потребителя взлиза с IE (интернет експлорер).. и ти сложих 1 параграф , сега ти какво искаш да има това е отделен въпрос . Ако искаш прозорче използвай alert(\' съобщението \'); , confirm(\'сугурен ли си ? и можеш да цакнеш да или не\') или .. prompt(\'въпрос\' , \'място за отговор\'); . Вече ако си даржиш на твойта с яки картинки и стилни изкачащи прозорчета .. просто потърси в нета как се прави popup box и си готов .. :)
 
Преди време бях направил един видео урок, как да забраним с JS сайта ни да се посещава от потребители използващи IE. Видео урокът можеш да видиш тук.
Ако искаш да извеждаш на потребителя съобщение, вместо да го препращаш, замени следния код:
[js]location.replace("http://vbox7.com");[/js]
с:
[js]alert("Вашият браузър е IE")[/js]
или с:
[js]document.write('Вашият браузър е IE');[/js]

Надявам се, че съм ти помогнал.
 
ами ако няма пуснат JS .. к'во прайм тогзии а ?! разбира се в новите версии е пуснат , НО има хора, които използват и стари версии на ИЕ .. като програмист си длъжен да помислиш и за тах малко или много .. апък изкачащата кутия не ти трабва достатъчна е една картинка и 1 изречение както в примеа , който и дадох :)
 

Горе