D DevNull Registered 19 Октомври 2007 #1 Здравейте. Някой ще може ли да ми направи три бутончета . да пише на тях Изтегли Коментирай Оцени ето и примера за бутона Както е този бутон да се смени текста и картинката която в случая се пада зелената стрелка . Благодаря предварително Ще има +1
Здравейте. Някой ще може ли да ми направи три бутончета . да пише на тях Изтегли Коментирай Оцени ето и примера за бутона Както е този бутон да се смени текста и картинката която в случая се пада зелената стрелка . Благодаря предварително Ще има +1
D DevNull Registered 19 Октомври 2007 #3 stoqnski каза: размера същият ли да е ? Увеличете... Да както е тази картинка просто искам да се смени стрелката и текста и ако може картинката да отива на надписа .
stoqnski каза: размера същият ли да е ? Увеличете... Да както е тази картинка просто искам да се смени стрелката и текста и ако може картинката да отива на надписа .
M miro91 Registered 19 Октомври 2007 #4 На изтегли какво му има. Ще променя малко него бутон ще сменя текста и стрелката ще е същата а за коментирай и оцени ще измисля нещо.
На изтегли какво му има. Ще променя малко него бутон ще сменя текста и стрелката ще е същата а за коментирай и оцени ще измисля нещо.
D DevNull Registered 19 Октомври 2007 #5 ами точно от него искам да се вземе за коментирай и оцени . иначе него няма да го закачате дал съм го като пример от който да се водите . искам и 3-те да са едни и същи .
ами точно от него искам да се вземе за коментирай и оцени . иначе него няма да го закачате дал съм го като пример от който да се водите . искам и 3-те да са едни и същи .
M miro91 Registered 19 Октомври 2007 #8 Сега как са смених шрифта на Tahoma и цвета бял виж снимките горе. Аре кажете как са