Дизайнче

kokoshakeit каза:
тъй пак си играх по нощите и си правих някво дизайнче: http://altproba.hit.bg/index.html цветните квадратчета ще са бутоните, но немога да измисля кирилизиран шрифт.

еми добре е!!! браво !

Става, но е много лошо качество. Не стига, че текста е пикселизиран ами и е размазан. Онези неща от долу каква им е ролята? Добави малко повече детайли и го уголеми като размери, такова малко не стои добре, защото нещата са ти много сгъчкани. Нито текста нито картинките имат място да "дишат". Добави някакъв фуутер

porostorm каза:
alexander_85 каза:
:?: Супер е не го барай! :?:
не сме сляпи още
Сорка ама това не е по темата :lol: споко никой от очила не се е разминал от тея компютри и целодневното втренчване в монитора :lol:

Snoopy каза:
За шрифт на кирилица не ползвам нищо друго освен Verdana :))
Moя любим!!

Голяма грешка!Така всички сайтове който направиш ще са еднообразни и еднакви!От мен запомни шрифта в един сайт е много важен.

Здравей kokoshakeit,

Надявам се това което си сложил да е някаква много първоначална чернова. Аз виждам просто една картинка (голяма около 300kb) - http://altproba.hit.bg/fon.jpg, която трябва да се преобразува от картинка в слоеве, после да се прикачи подходящ текст със съответното форматиране, да се сложат фоновете на слоевете, после ефектите на линковете. И изобщо това е една чернова правена на Photoshop CS, която може да мине към секцията картиники с Photoshop.
В този ред на мисли картинката ми харесва и ако успееш да я направиш на XHTML и оптимизираш големината фоновите изображения ще е чудесно.
Успех!

zaheto каза:
Snoopy каза:
За шрифт на кирилица не ползвам нищо друго освен Verdana :))
Moя любим!!

Голяма грешка!Така всички сайтове който направиш ще са еднообразни и еднакви!От мен запомни шрифта в един сайт е много важен.

Ще видим де :] Като го довърша може и аз да реша, че е грешка, но човек се учи от грешките си, а умните се учат от грешките на другите, аз предпочитам да съм от първите, защото така ми е по-удобно :]

Back
Горе