[Дизайн]Мебелна къща "Руди-Ан"

Bigass

Registered

Мнения и препоръки? Трябва ли да сложа блур на прозиращата рамка? Кажете какво мислите :)

Струва ми се че логото и менюто са малко сближени,но не знам как може да ги раздалечиш(В смисъл как ше си пасне с другото).Иначе много добре седи дизайна като за мебелна къща.Нито прекалено изчистен нито прекалено претрупан.Супер е. :?:

това червеното го направи по-тъмно(бордо), жълтото не му е там мястото.По-добре нещо сиво но не много тъмно, а на това дето си го направил като стъкло му сложи една лека сянка че да стане малко 3Д. :wink:

И още нещо.И аз имам такава фирма, ама като видя такъв сайт на фирма за мебели и ми става ясно какво правят там.Не трябва да е много шарен а изчистен и стилен (сайта).

Надявам се да си ме разбрал правилно. :wink:

mania каза:
И още нещо.И аз имам такава фирма, ама като видя такъв сайт на фирма за мебели и ми става ясно какво правят там.Не трябва да е много шарен а изчистен и стилен (сайта).

Надявам се да си ме разбрал правилно. :wink:

Какво ще рече, че ти става ясно какво правят там? В позитивен или негативен аспект? Шарен ли е този дизайн?

То няма такава фирма :D Има, но си нямат сайт, а снимките са от този сайт:
http://www.platan.org/
Името на сайта ми дойде на ум просто... Кажи какво да махна(променя) за да премахна шаренията... Може би фона на текстовото поле? Незнам какъв цвят да го направя...

Ето с затъмнен фон (пак е с градиент)...:
mebelnaky6tarydian_design_ab021.png

надписите в менюто никак не ми харесват. и мисля че на това лого не му е мястото там.

Понеже е гиф и заради това излизат гадни цветовете но ти няма да го правиш в гиф формат .

А ще го правя на флаш например :) Благодаря ти... +1, но ако може ми прати ПСД файла на ЛС... :)

Back
Горе