Дизайн на личен сайт

mute

Registered
Един мой колега беше почнал да ми прави дизайн за личната страница
но не му остана време да го довърши, аз тези дни го поработих малко.
няма да е зле да чуя малко критики от вас какво би трябвало да се промени и направи да се довърши.
http://stoyandelev.com/projects/st-delev.jpg

Менюто не ми харесва как бутона е вдлъбнат на "начало" иначе всичко друго е перфектно

ами добре е.Няма футър. в дясно колоната която е , мисля ,че ще е по-добре тези полета на заглавията малко да се стеснят , да има малко пространство от ляво и дясно и ми се струва , че може да се измисли още нещо по така да се каже логото Стоян Делев. На търсачката е добре да има и бутон за търсене. В средата е добре , ама тез заглавия много грамадни ми се виждат , мисля че може не по така да е.На прочети пълния текст пробвай някакво бутонче , и със сигурност ще стои много по-добре тези картинки да са заоблени. В дясно колоната- да вземем Категории и нейните под-категории , не е ли добре бялата стрелка да е равненеа с буквата К от категории, и да са малко по на дясно?

Хедъра и навигацията ми харесва, но балончетата каточели мога да се поизпипат още мъъничко :)

ето какво мисля аз.

1. цветовте са малко мърляви. аз бих ги направил малко по-живи. сега са някак си...меко казано акани.
2. менюто не е добре разчетимо
3. каква е ролатя на тази лента между менюто и логото? тази дето е по диагонал?
на мен лично не ми се вписва в цялостаната визия.
4. хедърите на отделните панели нека да са с един цвят.
5. твърде много цветове е ползвано в дизайна и се е претоварило. акцента от съдържанието се губи.

ами това е от мен. надявам се да не съм те убидил някак, а да съм помогнал.

благодаря на всички ще го помисля още :) все пак мисля че аз го оаках колегата беше почнал добре.
@SandPrince не си но все пак ще черпиш бира

Back
Горе