Дизайн на сайт за Текстове на песни

ReXTaN

Registered
Здравейте направих днес един дизайн за текстове на песни, исках да е нещо изчистено и това се получи :) Може да напишете едно коментарче с критика или предложение :)

А ето го и самия дизайн:

83dcbeda03ea8219.jpg

горе-доло радва обаче според мен е големичък хеадъра и backgroun-да просто е отвратителен... :wink:

ReXTaN каза:
Сега как е:

83dcbeda03ea8219.jpg

сега ме радва повече :wink: но както казах в първият си пост според мен хеадъра е малко голям... абе като цяло ми харесва, ама не мисля че можеш да го използваш този дизайн за тази цел :wink:

като начало бива....
менюто ме радва ама махни тия ефекти дето си сложил на текста в менюто. все пак това ще трябва да го визуализираш като html ...
на някои места е хубаво да не е бял текста че след продължително време товари очите.
хедъра не струва. престанете да ползвате тия Distort шрифтове където сварите. специално за този е адски неподходящ. дооправи като цяло хедъра.

SandPrince каза:
като начало бива....
менюто ме радва ама махни тия ефекти дето си сложил на текста в менюто. все пак това ще трябва да го визуализираш като html ...
на някои места е хубаво да не е бял текста че след продължително време товари очите.
хедъра не струва. престанете да ползвате тия Distort шрифтове където сварите. специално за този е адски неподходящ. дооправи като цяло хедъра.

Ето го и промените:

6f49c99f5cdb2c7e.jpg

Ами специялно на мен не ми харесва. Много е синио и много гадно ми стой ако го гледам повече време ще почне да ме дразни. Нещо малко по друг цвят ако знам ли. Лично мен не ми харесва без да се обиждаш. Не ми лови окото :S

Back
Горе