Допълнителни полета - възможности?!

yes_b

Registered
Здтавейте. Във форума на phpBB 3.0.1 , има опция да се добавят допълнителни полета! За опцията да се добави скайп научих, но бих искал да попитам има ли и други възможноти да се добавят с тези допълнителни опции и какви! Искам например да се добави опцията "любим футболист", обаче незнам, как става и става ли изобщо?!
Благодаря предварително. :wink:

Някой ще може ли да ми помогне?!:( Може би въпросът ми е тъп, но все пак интересувам се и бих много благодарен на този(тези), които ми помогнат. :wink:

Допълнителните полета се добавят от Администраторския панел

Администраторски панел - Потребители и групи - Допълнителни полета - Създай ново поле

Това, го знам. Обаче успях само за скайп да добвя ново поле. Това го добавих, като единствено поле. Друго обече не мога да кача. :( Гледам има опции за "номера", "единствено поле", "място за писане" , "да и не" "падащо избиране" и "дата". Въпросът ми е как може да се добавят още допълнителни полета освен скайпа и как, защото пробвах по същия начин, както добавих скайпа но не стана.

Какво значи не става, грешка ли дава или какво. Полетата се добавят по един и същи начин, просто са различни видове

Да постоянно това ми изписва:

Предупреждение
Идентификацията на полето може да съдържа малки букви от а до я и _
Идентификацията на полето може да съдържа максимум 17 знака
А опредлено не това е проблема!

Back
Горе