Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Бележка: This feature may not be available in some browsers.
Голям проблем е. Би ли се доверил на фирма, която не може да оправи даже правописа си? Кой знае каква работа ще вършат в професионален аспект. Хората може и да си вършат добре работата, но такива дребни неща им отварят бизнеса и това само показва колко са несериозни като фирма.Навремето един приятел имаше фалшиви пари и го хванаха в магазина и той вика "еее дядка, те парите направили, ти кусур им намираш".
Не мисля, че е толкова голяма работа това![]()
Да не са го хванали с 3 лева нацяло.Навремето един приятел имаше фалшиви пари и го хванаха в магазина и той вика "еее дядка, те парите направили, ти кусур им намираш".
О, да. Определено е проблем. Особено, ако правописната грешка е често срещана.Навремето един приятел имаше фалшиви пари и го хванаха в магазина и той вика "еее дядка, те парите направили, ти кусур им намираш".
Предупреден е собственика, и предполагам ще ги сменим с правилния текст. Иначе в бързината се допускат такива грешки, на Фотошоп нямаш коректор. И май много сме привикнали към спел чекърите (една хубав български термин).Че, вече кой ти учи в даскало ? То изобщо къде има даскало? Всичко дигитално - преписване, дечурлигата не пипат урок или книга от къде да знаят как се пише каквото и да било?
Това означава, че работят на принципа на недоглеждането. Нека да е бързо, но дали ще е качествено... Точно това имах предвид и горе. Всеки търси бързи решения, но трябва и да са качествени.Предупреден е собственика, и предполагам ще ги сменим с правилния текст. Иначе в бързината се допускат такива грешки, на Фотошоп нямаш коректор. И май много сме привикнали към спел чекърите (една хубав български термин).![]()
Според мен е недоглеждане. И то от бързане.Това означава, че работят на принципа на недоглеждането. Нека да е бързо, но дали ще е качествено... Точно това имах предвид и горе. Всеки търси бързи решения, но трябва и да са качествени.
Другия вариант е вече, който го е писал да е наистина неграмотен. Тогава, колкото и да го препрочита, текста все ще изглежда верен.