Дяволски крила

bojko91

Registered
Здравейте.

Може ли да ви помоля дасложите на тази снимка някакви дяволски крила. Да стане готино!!!>

Много ще съмви благодарен!

+1

:D Дори да има "Дяволски крила", не мисля, че на тази снимка са и нужни.... Тя и така си е достатъчно отвратителна :-) :oops:

talismana каза:
:D Дори да има "Дяволски крила", не мисля, че на тази снимка са и нужни.... Тя и така си е достатъчно отвратителна :-) :oops:
:D :D :D

talismana каза:

Достатъчно го обиди мисля че заслужаваш бой така не се убижда.

dumi каза:
talismana каза:

Достатъчно го обиди мисля че заслужаваш бой така не се убижда.

ХахАХАХ :-) Ама ти радваш бе братле... Да съм го Обидил !?
Аз ли само не съм разбрал, че правя такива работи !?
Интересно... Можеш ли да кажеш, че това което съм написал в миналия си пост, НЕ е истина !?

1048262_orig.jpg

Ето... колегата ми се по-стара много... ама все пак не е дизайнер :-)

*Малко разнообразие трябва да има в тоя форум... малко да се смеем*

talismana каза:
1048262_orig.jpg

еее ебаси подигравката. Аз ви моля за услуга ти се парвиш на ташак :twisted: баси.... Надявам се да има Други по умни от теб. Ако имаше как бих ти дал -(МИНУС) 1 :D

talismana каза:
1048262_orig.jpg

Приятел,я по-полека!Тука мисля трябва да се намеси админа,или някой модератор!МИсля,не едопустимо такова държание!

Ей мамини златни леймърчета, аз направих колажа. Аре като сте умни що не направихте и вие нещо. Занимаваше ми се направих го. Изебавах се! Нямате право да съдите. Относно Автора на статията, трябва да е бил подготвен и за ебавки! Плюс тва пич, авторе, земи почети малко как се работи със фотошоп ако ли не поне със по леймърски програмки. тука надали някой е в състояние да направи това което искаш.Погледни наоколо всеки дава акъл а никой нищо не прави, е то пък и единия акъл думи нямам. Е поне нека да покажем че имаме чувство за хумор другари и другарки.

Освен да казвате Админа тва админа онова, по добре не спамете ами докладвайте. ВИЕ МИСЛИТЕ, има си админи, тяхна работа е да мислят. То и без това на вас не ви се отдава.

Ако някой още иска да му рисувам крила, да даде 50 кинта и ша го оправа!

Петъчно време братле... :-) Вместо да работиме се чудим какво да правим :-Д 8)

talismana каза:
Петъчно време братле... :-) Вместо да работиме се чудим какво да правим :-Д 8)
бе така е братле, ама тия ме нерват, плюс тва това е слоган за антихомофобски настроения, не е обида за никого. слогана не обижда по никакъв начин нито пряко нито непряко странното извънземно на което дори не му се вижда лицето. Да дойде автора на статията да ми каже че е обиден при положение че по голяма подигравка от празен коментар няма!

prostosmarten каза:
Ей мамини златни леймърчета, аз направих колажа. Аре като сте умни що не направихте и вие нещо. Занимаваше ми се направих го. Изебавах се! Нямате право да съдите. Относно Автора на статията, трябва да е бил подготвен и за ебавки! Плюс тва пич, авторе, земи почети малко как се работи със фотошоп ако ли не поне със по леймърски програмки. тука надали някой е в състояние да направи това което искаш.Погледни наоколо всеки дава акъл а никой нищо не прави, е то пък и единия акъл думи нямам. Е поне нека да покажем че имаме чувство за хумор другари и другарки.

Освен да казвате Админа тва админа онова, по добре не спамете ами докладвайте. ВИЕ МИСЛИТЕ, има си админи, тяхна работа е да мислят. То и без това на вас не ви се отдава.

Мисля че ника ти е много дълъг. Трябваше да е само прос

mania каза:
prostosmarten каза:

Мисля че ника ти е много дълъг. Трябваше да е само прос

абе не ели с "Т" накрая :D

аре бе отворковци, видяхме ви колко взехте участие в темата. Продължавайте да коментирате! къде сте тръгнали с тия малки пишки да се мерите бре! нали много знаете, хайде чакам да видя ваще предложения?

prostosmarten каза:
аре бе отворковци, видяхме ви колко взехте участие в темата. Продължавайте да коментирате! къде сте тръгнали с тия малки пишки да се мерите бре! нали много знаете, хайде чакам да видя ваще предложения?

В момента ти се отваряш , а и прочети правилата :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: В тази тема наистина трябва да се намеси админ или модератор .

prostosmarten каза:

шшшшшшшшшшшшшТ ти да мълчиш :x

ArchangelS каза:
prostosmarten каза:

В момента ти се отваряш , а и прочети правилата :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: В тази тема наистина трябва да се намеси админ или модератор .

извади ми точка по която аз се отварям от правилата, и аз ще ти извадя две повече по които аз съм засегнатия! Поне си направих труда да отворя фотошопа те и това не направиха? абе я дечурлига смахнати, ламерчета ще си останете

prostosmarten каза:
ArchangelS каза:
prostosmarten каза:

извади ми точка по която аз се отварям от правилата, и аз ще ти извадя две повече по които аз съм засегнатия! Поне си направих труда да отворя фотошопа те и това не направиха? абе я дечурлига смахнати, ламерчета ще си останете

ако знаеш колко си смешен :D :D :D :D :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

направо да те съжали човек :wink: :?:

Back
Горе