deam0n Moderator Екип 2 Януари 2008 #1 Я кажето това дизайнче кефи? Все пак съм n00b От вчера имам Photoshop. Двете долни гуми малко съм ги занемарил
Я кажето това дизайнче кефи? Все пак съм n00b От вчера имам Photoshop. Двете долни гуми малко съм ги занемарил
L lays Registered 2 Януари 2008 #2 За човек имащ от вчера PhotoShop-a е много добро. Според мен ако се махнат гумите които са отдоло ще стане по-добре :wink: Браво бързо се учиш
За човек имащ от вчера PhotoShop-a е много добро. Според мен ако се махнат гумите които са отдоло ще стане по-добре :wink: Браво бързо се учиш
B bubust Registered 2 Януари 2008 #3 Лошо си изрязал колата. Ползвай magic ereaser tool или селекция. Според мен ще е по-добре колата да е цяла над композицията. Малкото поле под това, което предполагам ще е за бутоните за какво си го оставил?
Лошо си изрязал колата. Ползвай magic ereaser tool или селекция. Според мен ще е по-добре колата да е цяла над композицията. Малкото поле под това, което предполагам ще е за бутоните за какво си го оставил?
G GaTio Registered 2 Януари 2008 #4 еми супер е ама махни долната част и земи сложи некъв текст там над капака на колата
I Ins1de Registered 3 Януари 2008 #5 Мисля,че това не е за Photoshop.Ако се направи с Flash ще изглежда много по-раздвижено и въпреки това като замисъл е добро.
Мисля,че това не е за Photoshop.Ако се направи с Flash ще изглежда много по-раздвижено и въпреки това като замисъл е добро.
M mute Registered 3 Януари 2008 #7 "Уеб дизайн е аранжиране елементите на един сайт." помисли върху това
K K0ceTo Registered 3 Януари 2008 #8 Ее, сега, не му убивайте ентусиазма на човека! На мен ми харесва, но не знам как ще го реализираш в сайт.
Ее, сега, не му убивайте ентусиазма на човека! На мен ми харесва, но не знам как ще го реализираш в сайт.