Едно дизайнче

• Автор Автор mute
  • Начална дата Начална дата

mute

Registered
http://ajax-bg.com/mywebpage.jpg
искам критики, колегите вече ми казаха доста но нека чуя и вашите пък може и да се получи сайт от това.

готино е , даже доста. браво. ама тая вода горе нещо не се е получила читава.... много гнусна и размътена стои. барни я още малко или направо ползвай готова картинка

background-a + горното меню е добре. Всичко останало на ново :)

п.с. ето малко сайтове за вдъхновение:

58cx3.jpg

filewnuh6esd1.jpg

Още малко блур на навигационното меню.
Тая сняка на стрелкичите в галерията наистина е гадна :?
Сложи си и фуутър.

Иначе като цяло много е добр. Браво! :?:

zaheto абе колега аз това първото не бих го взел за пример да ти кажа. това с рифа и акулата е добре ама всичко друго е пълна боза. първо глей какво грозно меню има...второ че тия лилави тонове дето са вкарани стоят отвратително...

SandPrince каза:
zaheto абе колега аз това първото не бих го взел за пример да ти кажа. това с рифа и акулата е добре ама всичко друго е пълна боза. първо глей какво грозно меню има...второ че тия лилави тонове дето са вкарани стоят отвратително...

момче недей се изказва така неподготвен моля те :) Първо на Първо лилавото се връзва много добре с композицията, второ менюто е семпло, и трето - това са сайтове на човек който е светлинни години пред нас ;)

стигни първо някакво ниво за да имаш гръб и тогава критикувай дизайнерите

не ти се карам ама просто неможах да не се сдържа.

zaheto каза:
SandPrince каза:

момче недей се изказва така неподготвен моля те :) Първо на Първо лилавото се връзва много добре с композицията, второ менюто е семпло, и трето - това са сайтове на човек който е светлинни години пред нас ;)

стигни първо някакво ниво за да имаш гръб и тогава критикувай дизайнерите

не ти се карам ама просто неможах да не се сдържа.

продължавам да не съм съгласен с теб колега, за първия дизайн.
ама няма да продължавам да не се изпокараме.

всеки си има възгледи за дизайна.

Back
Горе