Едно лого!

tasmana

Registered
Може ли да ми направите едно лого с размери 300X112, в формат .png. На логото да е написано Club Sad и ако може да се изпише на 2 реда и да се застъпват някак си буквите! Логото е на тъмен темплеит!

tasmana каза:
Може ли да ми направите едно лого с размери 300X112, в формат .png. На логото да е написано Club Sad и ако може да се изпише на 2 реда и да се застъпват някак си буквите! Логото е на тъмен темплеит!
а за какво да се отнася? за мусика ли, за игри ли, за какво?

Ами например за кънтър страйк

Ок

Направих това:
clubsad.png

Не ми харесва това! Ще изчакам и други логота!

tasmana.gif

ами това направих
ЕДИТ:
опа забравих да застъпя буквите ако ти харесва кажи :) :D

Харесва ми! А ако се наложи да го уголемиш, ще може ли???

ЕДИТ: Не е ли по-добре фона да е бял? То като е .пнг нали ще заме фона на бекграунда на сайта?

tasmana каза:
Харесва ми! А ако се наложи да го уголемиш, ще може ли???
ще мога само кажи размери!
а сега трябва ли да правя да се застъпват буквите или???

Ако ти се занимава направи да видя как ще стане!

Ами сега си търся нова тема за сайта и още не съм я намерил, затова незнам какви размери! Ами направи ги като старите, ти нали каза че след това можеш да ги оправиш!

Направи! Всякакви предложения приемам!

tasmana каза:
Ами сега си търся нова тема за сайта и още не съм я намерил, затова незнам какви размери! Ами направи ги като старите, ти нали каза че след това можеш да ги оправиш!
ок след малко ще ти покажа и едно подобрение

Ами подобрението немога сега - ако ще правя подобрение ще е към 10 чак, а и mania е много добър фотошопър - той ще ди даде по-добро

Ок няма проблем! Старото ми харесва, но ще изчакам и маниа да видя какво ще ми предложи!

Може ли да го оптимизираш някак си, да стане по-малко, понеже хоста има ограничение от 500кб на файл, а това е 980 :roll:

Back
Горе