Език при регистрация

Qbasix

Registered
Здравейте, изкам да ви попитам как да направя като тръгне да се регистрира някой да може да си смени езика и на Турски например има няколко езика но желания от мен го няма :( може ли да ми помогнете става въпрос за форум phpbb30.8

А имаш ли го като езиков пакет във форума. Т.е виждаш ли го в админ панела?

http://pomaci.com/forum/ucp.php?mode=register&sid=c918493c2e1673b981114a7906837eec

(не е реклама)!!!!!!!

Оф питай някой, аз малко съм тъмна Индия за енкодинга. Трябва да влезеш в Mysql от там да го настроиш, но не съм сигурен. Ако не ти е ясно за там не пипай, преди да ти кажат как става.

Не ми е ясно затова ще чакам моля ако някой знае как да стане това чудо да ми каже ще съм ви много благодарен :)

А Federal мойте благодарности за помоща приятел :D

Влез в phpMyadmin и ми кажи в позицията MySQL localhost
Колация на MySQL какво пише?

С каква колация са ти таблиците? Т.е. какъв е енкодинга: utf-8, windows-1251?

Както казах в това хич ама хич ме няма (SQL) изпратих запитване по проблема до хостинг доставчика ми и като получа информацията ще ви кажа да видим кво можем да нарпавим :)

Достатъчно е само едно падащо меню да разлистиш. Но както решиш. Мисля, че суперхостинг ще ти наместят енкодинга на базата данни. :)

Хм, аз имах същия проблем преди време когато се занимавах с phpBB 3, но пък проблема с езика ми се оправи когато качих всичко наново (разбира се, ако имаш някаква информация във форума изтриваш всичко с изключение на config.php , защото там всъщност се намира всичко - потребители, мнения, теми, записи и т.н.). Иначе ако имаш желание опитай този начин.

Суперхостинг оправиха проблема :) сега всичко е наред благодаря на всички който се отзовахте :)

Е браво! Това е супер и успех със сайта и форума, сега го разгедах.

Имаш и моите поздравления! Много добре си се справил с направата на сайта. И ако все пак нещо ти отбягва, можеш да попиташ, ние ще ти помогнем с каквото можем. :)

Back
Горе