Емотикони

Virt2al

Registered
Като искам да направя .пак с емотикони ми пише това

Код:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\Programs\Apache\xampp\htdocs\forum\includes\template.php(127) : eval()'d code:1) in D:\Programs\Apache\xampp\htdocs\forum\admin\admin_smilies.php on line 265

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at D:\Programs\Apache\xampp\htdocs\forum\includes\template.php(127) : eval()'d code:1) in D:\Programs\Apache\xampp\htdocs\forum\admin\admin_smilies.php on line 266

Как да го оправя ;?

Пробвах да изтрия тия неща дето ги пише ама пак не става... няк'ва идея ;?

bucata каза:
изтрил си файловете ?
Не.
На тия редове 265 и 266 имаше нещо написано и го изтрих обаче не стана нищо и аз пак ги оправих и сега все едно не съм ги пипал :roll:

ми дръпни си нови явно тия имат бъгове намери си един файл дето бачва за емоти кони инсталирай го и после виж картинките как се казват и промени тия дет искаш да се виждат сменяш и имаето имам предвид :)

djvato каза:
ми дръпни си нови явно тия имат бъгове намери си един файл дето бачва за емоти кони инсталирай го и после виж картинките как се казват и промени тия дет искаш да се виждат сменяш и имаето имам предвид :)
Ами аз си изтеглих емотикони обаче не са .pak а са .. отделни :D
И тях искам да ги напрая на .pak :lol:

Back
Горе