Забива ми компютъра

k0kytak

Registered
Имам голям проблем от 3 дена някаде като права нещо напримерно пиша си в скипе или нещо драскам в паинта или каквото и да е компа ми забива и тра да го ресна та неска реших да го чиста и видях че перката на видео картата издава странен звук и я погледнах и се върти бавно като я бутна 2-3 пъти и се оправя та вапроса ми е от видео картата ли забива компа или от нещо друго ?

mod edit: LiRiX
Оптимизирано заглавие.
Тема за заглавията ще я прочетеш ли изобщо?

Чистен ли ти е скоро компа вътре от прахоляци и такива работи. И другото което е не знам, но мисля, че си с AMD. От кога не ти е преинсталиран Windows?

k0kytak каза:
StormBreaker каза:
С XP SP3 ли си?

Мда с SP3 съм

А иначе е инсталиран на 12 Август 2008 г., 20:19:03

Едит: И предимно забива като ми е пуснат skype

Аз вече 3 пъти преинсталирам с SP3 и все ми се появяват такива проблеми. Получава се особено при натоварена интернет активност. Преди като бях с SP2 не правеше такива проблеми, за това смятам, че microsoft нещо сериозно са объркали с новия сървис пак...

StormBreaker каза:
k0kytak каза:
StormBreaker каза:
С XP SP3 ли си?

Мда с SP3 съм

Аз вече 3 пъти преинсталирам с SP3 и все ми се появяват такива проблеми. Получава се особено при натоварена интернет активност. Преди като бях с SP2 не правеше такива проблеми, за това смятам, че microsoft нещо сериозно са объркали с новия сървис пак...

Да но е на 4 месеца лина май не е от това проблема а е от видео картата ?

Или е от лина и от видео картата ?

StormBreaker каза:
k0kytak каза:
StormBreaker каза:
С XP SP3 ли си?

Мда с SP3 съм

Ми той SP3 е пуснат обаче е недовършен и нямат намерение да го довършват

djpatzo каза:
Аз съм с него от както е излязъл и нямам проблем.

Може да има проблем с определен хардуер знам ли... Правил съм тестове - оставям само важните system процеси на джама, като всички ненужни сървиси съм ги разкарал. И след определено време пак става така... svchost.exe ми товари 100% от процесора, дори не мога да си движа курсора както трябва. А като го спра тоя процес тотално се сбъгясва...

Добре нов вентилатор 20 лева нали така пак забива..... не е от видео картата други идеии от кво може да е ?

k0kytak каза:
Добре нов вентилатор 20 лева нали така пак забива..... не е от видео картата други идеии от кво може да е ?

Щом си сменил вентилатора и пак прави така изтегли си друга версия на Windows от zamunda но преди да теглиш чети коментарите много са важни! И бих те посаветвал да си преинсталираш компа и ако харда ти е разделен на две и ако преинсталираш само едната част после си провери другата част за вируси щото за мен е точно някоф вирус но по добрия вариант е да си премахнеш партишаните и да си направиш нови така е най-добре. И друга идея ако нестане това. Хубаво си изчисти компа ама хубаво най-вече в слотовете на рамта щото там е много гадно място и на мен ми прави подобни бъгове от там и жидеото да си изкараш и вентилатора на процесора и радятора и кадето виждаш прах навсякаде. АКО ИМАШ НЕЩО ВАЖНО НА КОМПА ПАРВО ГО ПОЧИСТИ ХУБАВО И ВИЖ ДАЛИ ЩЕ ПРАВИ ПАК ТАКА АКО ПРАВИ Е ОТ WINDOWSA иамш някав вирус според мен. Ако го оправиш пиши от какво е било.

ventsi34 каза:
k0kytak каза:

Щом си сменил вентилатора и пак прави така изтегли си друга версия на Windows от zamunda но преди да теглиш чети коментарите много са важни! И бих те посаветвал да си преинсталираш компа и ако харда ти е разделен на две и ако преинсталираш само едната част после си провери другата част за вируси щото за мен е точно някоф вирус но по добрия вариант е да си премахнеш партишаните и да си направиш нови така е най-добре. И друга идея ако нестане това. Хубаво си изчисти компа ама хубаво най-вече в слотовете на рамта щото там е много гадно място и на мен ми прави подобни бъгове от там и жидеото да си изкараш и вентилатора на процесора и радятора и кадето виждаш прах навсякаде. АКО ИМАШ НЕЩО ВАЖНО НА КОМПА ПАРВО ГО ПОЧИСТИ ХУБАВО И ВИЖ ДАЛИ ЩЕ ПРАВИ ПАК ТАКА АКО ПРАВИ Е ОТ WINDOWSA иамш някав вирус според мен. Ако го оправиш пиши от какво е било.

Точно това направих изтеглих нов лин от замунда ето го http://zam*** и сега се надявам да няма проблеми : )
Но имам един проблем с тоя лин нещо много размазано седи графиката що така някви идеии ?

И ми дава тоя ерррор и ми спира нета и тра да ресна компа за да трьгне хелпппп http://i.data.bg/08/12/01/1273809_orig.jpg

k0kytak каза:
ventsi34 каза:
k0kytak каза:

Точно това направих изтеглих нов лин от замунда ето го http://zam*** и сега се надявам да няма проблеми : )
Но имам един проблем с тоя лин нещо много размазано седи графиката що така някви идеии ?

И ми дава тоя ерррор и ми спира нета и тра да ресна компа за да трьгне хелпппп http://i.data.bg/08/12/01/1273809_orig.jpg
http://web-tourist.net/forum/viewtopic.php?t=40631 :roll:

значи свалих някаква програма скенер и ми намери някякъв текстов документ "дубал клик" и го махнах после продухах всички винтолатори и си преместих РАМТА преди мях с 2 чипа сега съм с един (||-|*|) и го премесних по близо до Процесора демек (|*|-||) и спря да цъка и да се чеква диска с ОС

Back
Горе