B Black Registered 28 Септември 2007 #1 Искам да попитам защо като дам на забравена парола и после не ми испрашта мейл с новата парола ? Как мога да го управя това ако може урок от WEB TOURIST ако има...
Искам да попитам защо като дам на забравена парола и после не ми испрашта мейл с новата парола ? Как мога да го управя това ако може урок от WEB TOURIST ако има...
C crazy_pi4 Registered 28 Септември 2007 #3 Имаш ли пуснат SMTP Server EDIT: Не съм видял горното мнение
B Black Registered 28 Септември 2007 #4 DrViS каза: Има само 1 причина - SMTP сървъра е изключен. Увеличете... Форума е в freehostia и незнам точно от каде се пуска "и дали може изобщо" ако някой знае да каже
DrViS каза: Има само 1 причина - SMTP сървъра е изключен. Увеличете... Форума е в freehostia и незнам точно от каде се пуска "и дали може изобщо" ако някой знае да каже
D DrViS Registered 28 Септември 2007 #5 Free host - SMTP Server is OFF На безплатните хостове SMTP-то е изключено. SMTP сървъра е включен само на платените хостове.
Free host - SMTP Server is OFF На безплатните хостове SMTP-то е изключено. SMTP сървъра е включен само на платените хостове.
B bucata Registered 28 Септември 2007 #6 И все пак може да си разбереш паролата ... ако ти трябва пиши и ще ти кажа как