Ако може да ну дадете код за забрана на десен бутон без да излиза саобщение но да е пхп или поне да работи за всички браузери а и по възможност да не е от онези фалшивите дето лесно се пробиват от менюто или с други разни кликове.
То няма такъв уникален код, с който да останеш не вредим, освен ако не изработиш собствен браузар ии му забраниш опцията за гледане на изходния код. Но тогава пък никой няма да ти го ползва .. ии като цялоо .. отт 100 % от потребителите тии има тамм 1-2 % САМО които искат да баратт.. другите не разбиратт ии само ще се шашнат като видат такова меню, при положение, че просто искат да дръпнат някоя картинка . Незнам дали ме разбраа .. ама искам да кажа,че такова несхто неможе да стане .. по последна мода. . всеки гледа да си скриее кода .. ии това става с ajax заявки и извеждния. Ако все пакк си знаййшш на твойтаа, значии няма как да ме разбереш ии ще трябва да се мъчиш доста време .. ии да ти дойде акъла
Все пак се постарах да намеря един от старите ми уроци, които бях правил на времето и се оказа,че имам точно такъв урок .. http://blip.tv/videofxbg/custom-right-click-menu-6242446 :?: :?:
ами дайте да измислим нещо с .htaccess това което екам да направя няма да е за обикновенни потребители и просто искам да е по лесен пътя до нещото което искам да зарежда.
Искам да е като в iframe може и с пхп да е написано каквото и да правим да остава в фрейма като например логин от меню в меню.
Ако имате идеи казвайте да експерементирам.