Заменяне цвета от група "регистрирани" с цвят на д

Harry_Potter_

Registered
Имам следния въпрос за PHPBB3-Как мога да направя така, че например ако някой членува в група "Група1" долу в легендата да го показва в цвета на групата а не с цвета на "регистрирани потребител". А ако потребителя не е член на тази група да си го вади като регистриран потребител.

След като дадения потребител членува в нова дадена група, трябва да адмиснистрираш всеки потребител по отделно. Поне аз така го направих. Даваш да съответния потребител от съответната група, после натискаш "администрирай" и отгоре в дяасно излиза малко панелче, "Избери от:", отиваш на групи, и там ти се появява групите в койято членува, едната със сигурност е "регистрирани потребиели" а другата е която си задал. За да си промени и цвета натискаш срещу съответната група "Направи групата по подразбиране на потребителя". Дано да си ме разбрал.

Няма ли някой малко по-масов начин :shock: Би трябвало да има.Например като влезнеш в админ панел на групата да има нещо като "направи основна за всички членове" или нещо такова :oops:

Админ панел - Потребители и групи(горе) - Управление на групи(ляво)
Срещу съответната група избираш "Потребители"
След списъка на всички отдолу има "Маркирай всички"
От падащото отдолу избираш "Направи групата по подразбиране"

Това обаче променя настройките само на потребителите от текущата страница. Ако списъка ти е повече от една страница, трябва да направиш това за всички страници.

Back
Горе