Запитване за парфюм

amgcompany

Registered
Здравейте,
предполагам доста от вас са чували за парфюма Paco Rabanne - 1 Million и че попринцип струва над 100лв а сега гледам в някакъв сайт ми го продават за 20лв 100мл. Та искам да ви попитам какво мислите, защото доста ме съмнява да е оригинал.Ето го и сайта : http://www.aromat-bg.com/10521066104610501048.html
Парфюмът е някъде най-отдолу.

Е, оригинален 1 Million можеш да го търсиш само по маркови магазини. Иначе има много добри имитации, които траят доста дълго време.

Еми то си пише:
Произход на парфюмите:
Парфюмите, предлагани в сайта са внос от Дубай и са най-високия клас реплики предлагани в България. Парфюмите са в оригинална опаковка!
^^

По-добре недей :) Фалшив 1 милион съм ползвал от един приятел - пръскал съм се и след 2 часа не мирише. Купих си от Франция оригинален 50 евро / 100 мл и се пръснах на 25 октомври, след което носих суичъра 2-3 дни и го прибрах в гардероба. Днес като си правих багажа, сложих и суичъра в куфара и забелязах, че още мирише силно и от далече! Това е разликата между оригинал и менте 8)

Има и много добри имитации, но разбира се нито една не е като оригинала. Има имитации, които държат дори по 2-3 дни.

Back
Горе