Започнах ютуб шоу

Статус
Not open for further replies.
Е то нали имаше един БГ Рей Уилям Джоунсън, на който му изтриха клипчетата от вбокс-а :-)

Replace каза:
Е то нали имаше един БГ Рей Уилям Джоунсън, на който му изтриха клипчетата от вбокс-а :-)

Той си ги беше изтрил,и си беше направил сайт :)

Мда, Жоро. Но вбокс е друго... той си знае човека :)
В никакъв случай не съм БГ Рей Джонсън. Не мога да го стигна и сто години да снимам, камо ли с два кирливи епизода :) Не претендирам по никакъв начин да се сравнявам с най-великия (поне за мен) ютубър въобще. Но се надявам до някаква степен да се справям с времето :)

Слабо копие ?
Защо не пробваш нещо различно, хората ако са гледали =3, 1вата им мисъл ще бъде "слабо копие на =3"
Направи нещо по-различно :) Ще ти бъде по-интересно и на теб. Ще ти бъде полезно и за живота/работата.

Айде и от мен един съвет. Както написах преди, коментарите ти са глупави и некомпетентни. Дрънкаш пълни глупости и някак си трудно минават за смешки. А говориш наистина добре, имаш маниер, в общи линии ставаш. Моят съвет е, да правиш по-дълга подготовка, не да включваш камерата и да плямпаш, порови се малко за информация и прави истински смешки и истински коментари :)

Thug Jedi ли се опитваш да имитираш ?
Edit : сега видях края на видеата. Иначе, казвам ти Браво ! 90% от тукашните потребители не смеят да се покажат на снимка, пък камо ли да говорят пред камера. Важното е, че на теб не ти пука ;)

Благодаря на всички. Копие би било ако излизам в ютуб на английски редом до RWJ. Аз правя елементарно видео за пред 200-300 души в България. Използвам неговата идея за да правя нещо на Български. А че съм слабо копие - съжалявам, ако някой може да направи силно - да заповяда. Не съм професионалист, нито по някакъв начин претендирам да се сравнявам с RWJ по какъвто и да е критерии :)

Много благодаря както за добрите думи, така и за критиката ;)

K0ceTo каза:
Айде и от мен един съвет. Както написах преди, коментарите ти са глупави и некомпетентни. Дрънкаш пълни глупости и някак си трудно минават за смешки. А говориш наистина добре, имаш маниер, в общи линии ставаш. Моят съвет е, да правиш по-дълга подготовка, не да включваш камерата и да плямпаш, порови се малко за информация и прави истински смешки и истински коментари :)

Проблемът според мен му идва от там, че 90% от шегите които ги казва са взети от другото шоу RWJ.

Едно е да вземеш идеята, но съвсем друго е да използваш и шегите и майтапите.

@idevbg идеята ти е добра, и аз мислех да направя нещо такова преди 7-8 месеца, но в крайна сметка се отказах.

Едно, че не ми харесваше идеята да се показвам и другото, че не е толкова лесно колкото изглежда.

Както казва K0ceTo по-добре да направиш по-дълга подготовка и видео веднъж в седмицата което да стане уникално от колкото 2-3 пъти седмично и след време интереса да западне.

И поздравления за идеята и от мен! :)

Благодаря. Съгласен съм с @qazxsw, но наистина не съм вземал шеги ... може нещо да се е препокрило, но наистина си пиша сценариите сам и не отричам нещо да я повлияно като концепция в думите, но цели шеги и майтапи не съм взимал умишлено :) Приемам забележката, обаче и ще опитам да го оправя това :)

Много благодаря на @WowasPhobic също :)

@K0ceTo съжалявам, ако съм достатъчно некомпетен за твоето ниво, но за целта има червен хикс или поне хикс до всяко табче :) За разлика от останалата критика, която получих, мнението "глупав си" не е градивна критика, но все пак искрено благодаря, че го даде - всяко мнение е полезно ;)

Благодаря отново на всички за мненията изказани тук :) Мисля, че темата е изчерпана.

Напротив, това е най-градивната критика от всички, няма нужда да се засягаш. Шоуто може да стане хубаво. Просто малко повече се постарай със сценария.

Статус
Not open for further replies.

Back
Горе