J jooorooo Registered 28 Март 2007 #1 Може ли някои да махне това дет пише joomla joo и nf ianus? че съм много сакат с ФШ пробвах по урока ама не стана
Може ли някои да махне това дет пише joomla joo и nf ianus? че съм много сакат с ФШ пробвах по урока ама не стана
L LiRiX Registered 28 Март 2007 #3 Аз като пишех отвора нямаше постове сега има, но тъй или иначе вече го бях качил.
J jooorooo Registered 28 Март 2007 #4 Smirnoff каза: на бързичко Увеличете... Ако не е много нахално, дали може и това Joo където се забелязва с големи букви и има един малък текст още
Smirnoff каза: на бързичко Увеличете... Ако не е много нахално, дали може и това Joo където се забелязва с големи букви и има един малък текст още
R ronaldoo Registered 28 Март 2007 #6 LiRiX , Smirnoff може ли да обясните как го махнахте че и на мене ми е много интересно да ми кажете как да махам и аз благодаря ви ! :wink:
LiRiX , Smirnoff може ли да обясните как го махнахте че и на мене ми е много интересно да ми кажете как да махам и аз благодаря ви ! :wink:
P PoDMaTRiX Registered 28 Март 2007 #7 Ето : Направено е с Vanashing Point, за тези които ги интересува. LiRiX е писал урок за неговата употреба
Ето : Направено е с Vanashing Point, за тези които ги интересува. LiRiX е писал урок за неговата употреба