D DrViS Registered 5 Октомври 2007 #1 Как да направя като някой се опита да се логне с ник DrViS и да му записва в текстов файл IP-то с което се е опитал да се логне и да не го пуска да влезе в акаунта дори да е налучкал паролата ? :lol:
Как да направя като някой се опита да се логне с ник DrViS и да му записва в текстов файл IP-то с което се е опитал да се логне и да не го пуска да влезе в акаунта дори да е налучкал паролата ? :lol:
D DrViS Registered 5 Октомври 2007 #4 Ама вие май не четете :? Аз админ панела съм си го защитил. Трябва ми защита на акаута, а не на админ панела.
Ама вие май не четете :? Аз админ панела съм си го защитил. Трябва ми защита на акаута, а не на админ панела.
D dashe Registered 5 Октомври 2007 #5 phpBB - Защита на администраторския акаунт А не панел. Това дето дадох.Пък не знам Поне както казваш това трябва да е Пък може и да греша.
phpBB - Защита на администраторския акаунт А не панел. Това дето дадох.Пък не знам Поне както казваш това трябва да е Пък може и да греша.
D DrViS Registered 5 Октомври 2007 #6 Оправих се. Acho е дал мод за защита на админ панела и за това...